Reklama

Reklama

7 Days Adventure with God

Obsahy(1)

Tento dokument je volným pokračováním dokumentu The last reformation: the beginning. Torben Søndergaard se s několika dobrovolníky vydává na 7 dní do Brazílie, aby šířil evangelium nejen slovem, ale i skutky. Ve jménu Ježíš tak uzdravuje lidi přímo na ulici, lidé jsou křtěni Duchem Svatým a další a další lidé tak poznávají, jak je Bůh dobrý. Hlavní událostí je pak konference Kickstart, kde lidi vyučuje a prakticky ukazuje, jak se stát Ježíšovým učedníkem. Jak uzdravovat a uvolňovat lidi a činit další učedníky. Celý dokument je tak o sedmi dnech dobrodružství s Bohem. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (1)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Torben se vydal na týden do Brazílie, aby jednak sám roznášel evangelium a pak se účastnil konference, která ma za účel nakopnout další křesťany, aby sami vyšli do ulic nejen se slovem, ale i s mocí! Žádné sezení a dlouhé nudné přednášky, ale praktická ukázka a rovnou všichni zkoušet a aplikovat! A protože je dokument natočen za účelem šíření evangelia a ne kvůli zisku, mohu si dovolit dát ho ZDE ke shlédnutí A jako obvykle - TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Zajímavosti (1)

  • Dokument nebyl natočen za účelem zisku, ale za účelem šíření evangelia. Proto ho tvůrci rovnou vystavili přes službu YouTube volně ke zhlédnutí na oficiálních stránkách filmu a to s titulkami v desítkách jazyků. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama