Reklama

Reklama

Epizody(32)

Obsahy(1)

Muži i ženy bývají tvrdohlaví. Ale láska může být nejtvrdohlavější ze všech... Defne (Açelya Topaloğlu) je mladá, půvabná, úspěšná a podnikavá dívka, která právě absolvovala studia na renomované turecké univerzitě. Má šanci získat skvělou práci, ale když má přijít na pracovní pohovor, zdrží ji hádka s bratrem. Siláckému Çınarovi (Eren Vurdem) se nelíbí její „příliš odvážné” šaty. Aby měla klid, Defne si na sebe vezme konzervativnější oblečení. Ale během převlékání na parkovišti narazí na cizího mladíka. Defne si myslí, že je to jenom sekuriťák. Jenže ve skutečnosti se jedná o ředitele celé technologické firmy. Yalin (Can Yaman) neprozradí, kým opravdu je, a jenom si z dívky utahuje. Když na to Defne konečně přijde, situace se rychle komplikuje. Rozhořčená Defne odchází. Yalin se chce omluvit, běží za ní a znovu ji přistihne, jak se převléká na parkovišti. Nečekaně se objevuje i Defnin bratr Çınar a rozzuřeně se na Yalina vrhne. Horší už to nebude? Omyl! Když Çınar náhodou poznává Yalinovu sestru Yeşim (Nilay Duru), teprve začíná to pravé romantické peklo. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Inadina Ask = Láska navzdory. Společně s Erkenci Kus jeden z nejlepších tureckých romantických seriálů. Tento je velmi vtipný a komický. Can a Acelya spolu v době natáčení doopravdy chodili. Jejich postavy jsou sympatické. Osvěžující je fakt, že se seriál obešel bez intrik, jak ničit vztah. Ba naopak, objevují se intriky, jak je dát dohromady. Seriál má 32 dílů, ale finále je poměrně zklamání. Je to utnuté bez zakončení, asi jako když vypnete film v půlce. Před koncem jsou ještě otevřena nová témata, takže nevědět, že je to poslední díl, tak to ani nepoznáte. Bohužel byl seriál takto zrušen a přestal se natáčet. Defne Barutcu, která mele pantem a neumí mlčet (někdo možná nebude stíhat titulky :) ale mě to problém nedělalo až na jednu scénku, ale tu jsem si stejně musela pustit víckrát) nastupuje jako programátorka do firmy rodiny Arassů. Hned na začátku ji vytočí její nový šéf (zápletku neprozrazuji) Yalin Arass a dává první den výpověď, ale díky kódu ji musí požádat, aby se do práce vrátila. Tyto dvě rodiny se tak nějak párují navzájem. Defne má 3 ochranitelské bratry, kteří vykonávají i funkci otce a zakazují jí vztahy. S nejstarším bratrem Toprakem, se jeho žena Leyla rozvedla, ale stále se milují. Nejmladší bratr Polat se objevuje až v posledních dílech a zamiluje se do Yalinovo sestřenice Nehir, která se objeví také až v posledních dílech a oba dva jsou to poděsové. Rodina Barutcui žije společně v 3 patrovém domě a navíc se k nim nastěhuje nepřející babička. Yalin má mladší sestru Yesim, která se zamiluje do Defne bratra Cinara a dokonce se i vezmou, pak má ještě bratrance Denize, který je zamilovaný do Ezgi sestry Leyly. Yalina a Yesim opustili v dětsví rodiče a žijí se svým dědečkem, kde žíje i Deniz, který přišel o rodiče před 5 lety při autohavárii. O ději a zápletkách psát nebudu, abych to ostatním nekazila. Yalin a Defne se dohánějí k šíleství, dělají naschvály, dohadují se, milují se a tak pořád dokola. Jejich rodinní příslušníci se je snaží neustále dávat dohromady a nebo pomáhají jejich vztah tajit a tím vznikají další vtipné situace, pak jsou tu také rodinný příslušníci, kteří je naopak dohromady vidět nechtějí. Mě seriál opravdu bavil a myslím, že označení romantické komedie si zaslouží narozdíl od jiných romantických "komedií". ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevadi, ze serial byl ukoncen bez konce... ani nevadi ze se obcas nedaji stihat titulky neb postavy opravdu hodne rychle mluvi. Jedna se o velmi upistenou a radoby vtipnou TV serii kdy se clovek musi ptat, co byla vlastne cilova skupina divaku. Nabizi se paralela se slabsimi cernobilymi prvorepublikovymi filmy, ale pro pametniky je tempo rozhovoru prilis rychle a nemohou serial stihat. Vtipy a hlasky cili nekam na druhy stupen zakladni skoly, obsazeni zase na vekovou skupinu cca 18- 35 (ale tam zase vadi az nesmyslne jednoduchy a predvidatelny scenar). ()

Reklama

Emillia 

všechny recenze uživatele

Je to tak blbé a absurdní, až vám to nedá a chcete tu freaky show dokoukat do konce. Momentálně moje nej guilty pleasure :) ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

K Lásce navzdory jsem se dostala díky tomu, že se na seriál dá konečně mrknout s dabingem. Říkala jsem si "a tak, když už jsem viděla tolik seriálu s Canem, podívám se i na tento" a neměla jsem přitom nijak závratná očekávání... no, to jsem ještě netušila, jak moc si mě tento seriál získá! Vážně jsem si ho užila a i když je to občas bláznivé, až přitažené za vlasy, prostě mi seriál sednul se vším všudy. Can a Açelya mají skvělou chemii a jiskřilo to mezi nimi na míle daleko, což byla třešnička na dortu, co mě do sledování vtáhla ještě o pořádný kus více. Mimo to si myslím, že herecky tady Can je opravdu výborný a konečně mohl ukázat i širokou škálu emocí, které jsem v dalších jeho rolích až tak moc neviděla, což je velká škoda. Hrát umí a nemusí jen ukazovat pěkný obličej a vypracovanou postavu. Myslím, že když někomu seriál po pár dílech sedne, dokáže si ho užít až do konce, stejně tak, pokud je to naopak, asi to nebude úplně jeho žánr. Ale tak je to asi u všeho. Jediná věc, co mě tady zamrzela je dost otevřený konec, předčasně ukončené natáčení tady dost praští do očí a i když pro hlavní dvojici je konec vlastně všehovšudy dobrý, i když trochu "neučesaný"... pro další postavy je to tak nějak na půl cesty. Ještě aspoň jeden díl by byl fajn no, ale zase je tu i prostor pro to, vytvořit si konec podle svého. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama