Reklama

Reklama

Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Přímý přenos z Vladislavského sálu Pražského hradu. (Česká televize)

Recenze (5)

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Že travič české společnosti Miloš Zeman rozdává vyznamenání zpravidla estébákům, normalizačním kádrům a svým přátelům je už takový každoroční folklór, nad kterým nemá smysl se pozastavovat. Co mě ale šokovalo ještě více, je Lukoilův nezdravý stav. Od poloviny svého projevu už silně chraptil, že se to skoro nedalo poslouchat. Několikrát do mikrofonu zachrchlal a při předávání vyznamenání si musel utřít pot z obličeje. Paměť už mu také solidně vynechává, když mluvil o bitvě o Británii v roce 1945. No nic, 17. listopadu jako onen "neandrtálec" budu opět na značkách... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jsem rád,že je prezidentem právě Miloš Zeman.Dnešní přenos z udělování státních vyznamenání mě svým výběrem potěšil (i když se najdu rozporuplné osobnosti,ale to bylo i u předešlých prezidentu,jenže se to tak neřešilo...) a největší emoce ve mě zanechalo vyznamenání Petra Vejvody,onoho mladého chlapce co zachránil svojí spolužačku.Za mě 100%. ()

Shetland odpad!

všechny recenze uživatele

V tento den bohužel lež a nenávist zvítězila nad pravdou a láskou. Miloš Zeman se stal prezidentem, který rozdělil národ i Parlament České republiky. A primitivní ruská propaganda se opět ukázala v plné síle. Nedopusťme, aby se Miloš Zeman stal opět prezidentem a vrátila se zhůvěřilá komunistická diktatura. Ze směřování na Východ nic dobrého nevzešlo a ani nevzejde. PS : Zemanovi sice prošly další lži a podlosti, ale pokud v tom hodlá pokračovat, tak mu příště ani nedůstojné shánění komparzu nepomůže. ()

Reklama

Reklama