Reklama

Reklama

Mo fei, zhe jiu shi ai qing

(seriál)
  • Tchaj-wan 莫非,這就是愛情 (více)

Pracovnici online seznamky, která věří, že žije pod vlivem kletby, potká životní zkouška, když se seznámí s vychytralým expertem na rozvody. (Netflix)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

V seriálu nejsou žádné velké dramatické kotrmelce. V podstatě 19 dílů jen sledujeme každý krok, všechna sbližování, rozhovory, úsměvy i slzy především ústřední dvojky, ale sem tam se zabýváme i jinými postavami. Vzhledem k tomu, že se jedná o tchajwanský seriál, sem tam to trochu víc řve, než bych chtěla, ale není tu žádná afektovaná mamka nebo banda postarších drben - velké plus. Všichni jsou jen lidé, co mají své sny, bolesti i radosti. Takže je to velmi pomalý seriál, nikam se nepospíchá. Řekla bych, že to má spousty zbytečných scén, bez kterých by se seriál snadno obešel, ale třeba někomu tahle roztahanost sedne. Občas se to hýbe jen díky klišé a není to zrovna to nejlepší, co s tím scénáristé mohli udělat. Naštěstí ústřední dvojka je poměrně roztomilá. Dost to stojí na rozhovorech, takže pokud chcete zase něco jiného než se děje v Koreji (drama, drama, nic než drama), tak by tohle mohla příjemná odpočinková volba. Veliké plus to má podle mě v rozhodnutích hlavní mužské postavy, protože i když se dozvídá určité věci, kvůli kterým by se jinde rozcházelo a prolévaly litry slz, on takový není. Seriál pro lidi, co mají poměrně dost volného času a neví, co s ním dělat. Dlouhé, rozmáchlé s pěknými situacemi, na které se ovšem často delší dobu čeká. Slabší 3*. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Bylo to příjemné setkání s Dansonem po takové době :-) S Li Jia Ying tvořili krásnou a roztomilou dvojici. I Polo byl moc roztomilý :-D Líbilo se mi, že drama působilo ... klidně, hezky a roztomile. Celkově jsem byla spokojená, ale asi 5 - 6 dílů před koncem mi přišlo, že je tam najednou moc zvratů, neustále se něco děje a některé věci jsem "nepochopila", proč to tam vůbec dali a radši drama o několik dílů nezkrátili. Takže těchto několik dílů pro mě ztratilo určité kouzlo, které si to celou dobu drželo. Z původních 3+ jsem kvůli tomu musela jít trochu dolů, ale hlavní dvojice je tak milá, a soundtrack se mi taky moc líbil, takže ... :-D ()

Reklama

Reklama