Reklama

Reklama

Death of a Nation

Trailer

Diskuze

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Nehledě na to, že demokratické špíny svou lásku eugenice teď berou obloukem

kam takovéhle levičáské myšlení můžé vést již víme z historie, koneckonců ta doporučení se stejně budou nejvíce týkat přelidněných kontinentů, nikoliv Evropy, nebo USA,  že? Vše na vylhané báchorce o dopadu změn v případě klimatu(dodnes se nejsou schopni shodnout, jak bude zítra, ani za týden ani  za rok a proto mě nepřekvapuje, že nejsou schopni se shodnout jestli se bude oteplovat, nebo v případě oteplení ochlazovat a nebo jsme stále v době ledové ve fázi oblevy a příjít má zase doba ledová)

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

liborek_

Sorry kámo, ale ty tady něco říkáš o demagogii a přitom útočíš na Trumpa, ať se divám jak se dívám, žádný rasistický zákon neschválil, to je smůla co?. Nevytváří vlnu černošské nenávisti jako demokraté, kteří jim opakují "bez nás jste nikdo, protože white supremacy", přičemž Obama pro ně neudělal jenom hovno, jenom svými marxistickými pokusy střelil do nohy střední třídu.

Nobelovu cenu míru má i Stalin, Woodrow Wilson , levičáky tak nenáviděný Henry Kissinger a terorista a vrah Jásir Arafat, takže skutečně že byla nominovaná na cenu míru a nedostala ji, nic neznamená.

 

Ale v pořádku, že se nechceš bavit klasická póza levičáků.

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

liborek_

Ano eugeniku tlačili demokrati :)) A Margaret Sanger byla rasistkou a chtěla sterilizovat černošskou populaci, tak jak přemýšlel o tom Hitler v případě Židů, než našel své konečně řešení.

liborek_

liborek_ (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

1. "Nebo mi řekni o jediném kandidátovi republikánské strany, který kdy veřejně obdivoval a obhajoval Margaret Sanger" --> Začínáš manipulativní otázkou, která předem staví spor do černobílé polohy a navíc alibisticky případnou odpověď omezuje na úzkou skupinu ("kandidáti"). Vzápětí pro náhodné publikum této diskuze "vysvětluješ", kdo byla Margaret Sanger, přičemž to "vysvětlení" je naprosto lživé. Odkaz na jakousi obskurní stránku tvoje tvrzení nedokazuje. Já pro náhodné publikum této diskuze jen uvedu, že Sanger žila v letech 1879-1966 a je v USA uznávanou osobností, držitelkou různých ocenění a několikrát byla nominována na Nobelovu cenu míru - což pochopitelně nic neznamená, ale doplňuje to kontext).

2. Podsouváš, že obdiv k Margaret Sanger je něco špatného, protože (doplňuju já): a) zastávala v určité oblasti dnes překonané názory, b) chtěla/dělala něco, co považuješ za hodně špatné (ačkoli to prokazatelně nedělala, nebo nedělala tak, jak to interpretuješ). Ve své snaze zamlčuješ, že mnozí lidé jí dnes obdivují především kvuli něčemu jinému (práva žen apod.)

3. Margaret Sanger byla terčem dezinterpretací a nejrůznějších smyšlenek po léta (např. právě v souvislosti s KKK). Tady je neanonymní ověřitelný text, který se některými výmysly kolem Sanger zabývá (není to odborný článek, ale jako odrazový můstek poslouží):

https://www.npr.org/sections/itsallpolitics/2015/08/14/432080520/fact-check-was-planned-parenthood-started-to-control-the-black-population?t=1553588176886

4. Margaret Sanger je dnes kritizována především kvuli eugenice (na což svérázně narážíš i ty), což ovšem nebyl v její době ojedinělý názor. Zarytý eugenik byl i republikánský prezident Theodore Roosevelt. Toto fakt není černobílá věc, demokraté vs. republikáni... Roosevelt byl z dnešního pohledu těžký socialista, který prosazoval rozsáhlé regulace a zdanění velkých firem (např. Hepburn Act byl jedním z největších úspěchů jeho administrativy). Jak by asi vypadaly diskuze T. Roosevelt vs. D. Trump...?

5. Já jistě nejsem neomylný, nejsem expert a už vůbec ne historik, ale rozhodně věřím víc skutečným univerzitním historikům, kteří se problematice věnují profesně celý život a konfrontují své závěry a metodiku ve standardním peer-review procesu, než absolventům historické fakulty vysoké školy Youtube (katedry konspiračních teorií & antiliberálního biasu).

6. O debatu s tebou fakt nemám zájem, protože nehodlám očišťovat debatovatelná tvrzení od bahna vulgarit a demagogie. Takže toto je moje první a poslední reakce na tvůj post. Opakuju: První a poslední. Neplýtvej energií zahlcováním diskuze výkřiky do tmy, sepiš svou obranu filmu do celistvého komentáře a mě nech být. Díky.

na příspěvěk reagoval Han_Quadro, Han_Quadro, Han_Quadro

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

liborek_

Má pravdu, možná by jsi měl jen přehodnotit svůj názor, který vychází z velmi útržkovitých informací. Nebo mi řekni o jediném kandidátovi republikánské strany, který kdy veřejně obdivoval a obhajoval Margaret Sanger(vrchní kunda Kukluxklanu, která chtěla nechat sterilizovat černošskou populaci v USA), u demokratů nemusíme chodit daleko, byla to ta levicová špína Hillary. ;-)

na příspěvěk reagoval liborek_

liborek_

liborek_ (hodnocení, recenze)

4 nominace na Maliny! Pobavila hlavně nominace za nejhorší remake... (remake of Hillary's America...)

liborek_

liborek_ (hodnocení, recenze)

Podle imdb v tom hrají Pavel Kříž (Hitlera) a Karel Dobrý (gestapáka). To si předem nezjistili, co je D'Souza zač? To jim stálo za to spolupracovat na propagandistické šmíře člověka, kterého američtí historici (za všechny např. Kevin M. Kruse, Heather Cox Richardson nebo Joanne Freeman) doslova denně usvědčují ze lží, manipulací a demagogie? D'Souza je natolik zdiskreditovaný fanatik, pokrytec a bezskrupulózní podnikatel s lidskou blbostí, že účast na jeho projektech opravdu není moc lichotivá... Anebo Kříž s Dobrým věděli, do čeho jdou, a sdílí D'Souzův "názor", že Trump je nový Lincoln a že za veškeré zlo ve vesmíru (and beyond...) mohou liberálové a Demokratická strana (en bloc)...? Ať je to jakkoli, nevycházím z údivu.

na příspěvěk reagoval Han_Quadro, Han_Quadro

Uživatel liborek_ smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama