Reklama

Reklama

Kouzla pro všechny

(pořad)
  • USA Magic for Humans (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Justin Willman umí vyvádět z míry kolemjdoucí i předvádět složité triky a přitom kombinuje dobromyslná kouzla s dospěláckými vtípky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Pořad, který nechápu. Původně jsem si myslel - podle recenzí na IMDB (podle toho, že to produkovalo Timovo a Erikovo Absolutly jako Nathana), že půjde o polodokumentární seriál, kde jsou kouzla jasně upravovaná, ale nebude to hlavní devízou seriálu. Myslel jsem si, že tam bude nějaký příběh/setkání s kolemjdoucími a to bude hlavní na tomto pořadu. Něco jaka Nathan či Nirvanna The Band The Show. Ale toho tam zase moc není. Je to jen víceméně skečový pořad, kde jsou nafingované triky s herci, jen aby se řekli průměrné feel good vtipy na různá témata. Není to, že bych pořad nesnášel, ale spíš je to takové "nic". Příběh tam není, kouzla jsou průměrná a lidé jsou herci. Viděny jen 2 epizody. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Záhady Crissa Angela boli podľa mňa niekde inde. Jasné, že všetko je len trik, ale tomuto chýba tak nejak atmosféra, ten tajomný duch, ktorý práve z Angela vyžaroval. Navyše v roku 2018 robiť triky za prítomnosti kamier a vy na to čumíte z telky, nuž to je už nejaké oneskorené, na to môžu skočiť už len Amíci. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama