Reklama

Reklama

Podmořské divy Afriky

(seriál)
  • Velká Británie Africa's Underwater Wonders
Velká Británie, 2016, 5x47 min

Obsahy(1)

Nahlédněte pod hladinu moří, řek i jezer, kde se ukrývá pohádkový svět exotických ryb a dalších vodních tvorů... Naši planetu tvoří zdánlivě nekonečné množství moří a oceánů, které jsou dokonce i dnes plné neodhalených tajemství a neprozkoumaných záhad. Kameramani pořadu Podmořské divy Afriky se ponořili do dříve nedostupných hloubek, aby prozkoumali poklady z říše fauny a flóry i životně důležité ekosystémy pod hladinou. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pohled na hory a pak pohled do mořských hlubin - dva ekosystémy, jejichž krásy jsou pastva pro oči. A to tenhle pořad splňuje. Jedinou výtku bych snad měl - a proto chybí jedna hvězdička, že občas vyprávění skáče sem a tam jako nevázaná nadržená mladá žena. Tvůrci se totiž evidentně snažili do pěti dílů nacpat co nejvíc to šlo. Jinak to bylo ale zajímavé, dozvěděl jsem se hodně zajímavých věcí a o spoustě tvorů jsem neměl ani představu, že existují. A právě na ty neznámé se pořad zaměřuje, což je plus. Dalším plusem je příjemná hudba k pořadu se naprosto hodící. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin zeměpisu. Žáci se při něm mohou dozvědět, jak vypadá život v afrických mořských hlubinách. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama