Reklama

Reklama

Paranormální tým

(seriál)
Trailer
Česko, (2015–2016), 5 h 46 min (Minutáž: 19–41 min)

Epizody(14)

1.část. Objektivní výzkum paranormálních jevů v první epizodě Lovců paranormálních jevů zavede skupiny Paranormal tým a V.T.P.J. na zříceninu hradu Landštejn. Podaří se vyšetřovatelům získat důkazy o paranormální aktivitě? A jaké problémy budou muset během noci z 9.-10.6.2014 řešit? Sledujte první část unikátního výzkumu na této státní památce s hlubokou historií. (Kino Svět)

(více)

Recenze uživatele SOLOM. k tomuto seriálu (2)

Duchové velhartického hřbitova, 1. část (2015) (E03) 

Autora tohoto dokumentu nemusím nějak zvlášť obhajovat a rozhodně ho nemíním ve svém komentáři vynášet do nebes, ale jsme staří známí z Horror.cz, kde odvedl (odvádí) spoustu dobré práce a znám jeho nadšení pro nadpřirozené věci. Ondřej se jak vidno vrhl i na režírování a já mu přeju, ať mu jeho elán zůstane. Pojďme k dokumentu: Já na podobné věci moc nejsem, ale ze zvědavosti jsem si ho pustil. Musím pochválit vhodně zvolený hudební /zvukový doprovod, který se mi na tom líbil asi nejvíce. Co se týká jejich výzkumu, tak kdybych tam byl s nimi já, přibalil bych si do báglu pár flašek na zlepšení nálady. Z toho škrčení by mě totiž asi brzo jeblo. Každopádně věřím, že pro vás to byla jistě zábava, přestože moc valných výsledků jste zřejmě nedosáhli…(možná se mýlím). Jen tak dál. ()

Duchové Modlivého dolu, 1. část (2015) (E05) 

Někdo chodí po večerech do hospůdky na pivo, někdo na film do kina, někdo do bordelu, no a Ondřej se svým týmem hledá duchy. Bohužel tentokrát jsme ochuzeni o „pověst“, která by nám trochu přiblížila ono zkoumané místo. Místo toho se nás snaží tvůrce hlavně seznámit se svým „náčiníčkem“, což má ovšem neblahý dopad na samotnou atmosféru. Více se tu mluví, než zkoumají paranormální jevy (na můj vkus). Tedy pokud tam vůbec jsou. Ví opravdu duchové, co je to zesilovač? Tentokrát jsem byl dost zatlačen do slepé uličky. Místy mě něco zaujalo, místy jsem se lehce nudil. Oceňuji Ondrovo zapálení pro danou věc, akorát bych propříště více zapracoval na samotných dialozích, když už tu používáš mluvené vstupy. ()

Reklama

Reklama