Reklama

Reklama

V měřítku

(seriál)
  • USA Scaled
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2018, 42 min

Střih:

Brian Hartough

Obsahy(1)

1. Jedovaté šípové žáby: Greg a Lucas se ve státu Washington sejdou s Daschovými, kteří chtějí terárium inspirované mayskou civilizací pro své jedovaté šípové žáby.
2. Princezna a krajta: Stevie s týmem navrhnou terárium pro baziliška hřebenatého ve stylu sci-fi. A do terária pro tři krajty královské přidají pár motivů princezen.
3. Samurajské terárium pro hady: Tým musí zhotovit terárium se samurajskými motivy pro dva hroznýše královské k příležitosti otevření podniku Serpent Tattoo. A Rachel čelí strachu z hadů.
4. Nelegální lokál pro hroznýše: Tým vytvoří terárium inspirované gangsterskými motivy pro sedm hadů. Greg vezme svou agamu vousatou, Kevina, k veterináři, kde na něj čeká překvapení.
5. Úžasné agamy vousaté: Tým zhotoví terárium inspirované cirkusem pro agamu vousatou jménem Nash. Jason pomáhá Gregovi organizovat večírek, který má být překvapením a navrhne, že přinese i své tarantule.
6. Výběh pro ještěrku: Tým vytvoří terárium s tématem filmu „Skvělé dobrodružství Billa a Teda". Triatlonistka Jordan chce pro svou ještěrku terárium inspirované sportem a moderním uměním.
7. Výběh pro trnorepa: Greg a Lucas vyrobí pro klienty Aarona a Karen a jejich nového plaza terárium s motivy dinosaurů. Jason pomáhá kamarádce Kate vybrat nového rodinného mazlíčka.
8. Tilikva: Greg a Lucas vytvoří výběh pro mazlíčka jednoho chlapce v duchu jurského parku. Tyrone a Chris zhotoví univerzální ohradu pro několik různých plazů.
9. Tilikva jménem Sammy: Tým zhotovuje ohradu ve stylu Bali pro tilikvu. Dále klientům darují další výběh pro jejich pagekony ušaté.
10. Divoké agamy: Greg a Lucas navštíví rodinu, která si pořizuje prvního plaza. Chce pro něj ohradu v duchu amerických salonů. Tyrone, Jason, Chris a Lucas se předhánějí, kdo pořídí nejlepší mem. (Animal Planet)

(více)

Reklama

Reklama