Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele VanTom k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Věděl jsem předem, že tvůrcům nepůjde o výsledky, ale že v zákulisí a kokpitech formulí budou hledat Příběhy(TM) sezóny 2018. Což se potvrdilo a z tohoto pohledu nemám nad jejich zpracováním nebo dramatičností výhrad, byť je občas trochu krkolomně přiživují (nejenom umělými výkřiky komentátorů). Že ale úplně vynechají mnoho Velkých cen, nebudou rozebírat průběhy závodů a pořadí v cíli (ani v šampionátu), to mě mírně zklamalo – i když to nejspíš souviselo mj. s neúčastí Mercedesu a Ferrari, takže se tu vlastně zápolilo maximálně o 3. místo, čili titul "nejlepší ze zbytku". ()

Série 2 (2020) (S02) 

Tvůrci si jsou jistější v kramflecích a ve vybraných tématech dokážou nefalšovaně strhnout, protože jak se štáb Netflixu již stal bezmála organickou součástí padoku a zákulisí, závodníci i týmové vedení se více otevírají (ať už to hrají, či ne). Největší výtka z minula s plnohodnotnou účastí Mercedesu a Ferrari padla (zase kvůli omezené ploše se vůbec nedostalo na jiné – ani zmínka o Racing Point nebo Alfě Romeo), ovšem nějaké ucelené představení startovního pole 2019, závodů či aspoň souhrn finálních výsledků by to opravdu chtělo – kromě 6. titulu pro Lewise Hamiltona a Mercedes v řadě nevím po skončení nic, nada, musím si dohledat. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama