Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele Alementina k tomuto seriálu (21)

F1: Touha po vítězství (2019) 

K F1 jsem se dostala vlastne az v roce 2018, spiše nahodou, rok předtím jsem se stala fanouškem MotoGP a kolega tvrdil, že proč ne F1, tak jsem ze zvědavosti koukla na pár závodů a právě přesně si pamatuju závod v Monacu, kdy nikdo nevěřil, že to Daniel dá .... stále na závody koukám spíše sporadicky, MotoGP mi přijde zábavnější právě díky té absenci týmových strategií, yellow flag apod. motorky mi přijdou závodnicky čistčí, ale tenhle dokument ... má to větší adrenalin než většina závodu, ukazuje tu neuvěřitelnou politiku v zákulísí, ten mentální boj jezdců mimo trat .... dokonalost sama. Dala jsme to za dva dny :) ()

Umění války (2019) (S01E04) 

Paradni dil, skvele pojmenovany, F1 nwjsou jen zavody a tady je to krasne videt. Francouzova odplata by se to taky mohlo jmenivat. ()

Kdo z koho (2020) (S02E03) 

Asi protože jsem fandila Danielovi, tak tenhle pohled na jeho rivalitu se Sainzem se mi líbíl Jeho flustrace musela byt hrozna, navíc videt RedBull, jak jede ()

Temné časy (2020) (S02E04) 

Z takovýho skvělýho závodu se dalo vyždímat mnohem víc! ()

Velké naděje (2020) (S02E05) 

Drive jsem fandila RedBullu, za Daniela, ale tady je krásně vidět, co je Horner zač. V závodě v Rakousku je krásně vypíchlý to, jak místo toho, aby Pierra zklidnili a dali mu prostor se uvolnit, tak udělali pravý opak, jak kdyby o jeho osudu už bylo rozhodnuto a oni jen potřebovali, aby to znovu po.... ()

Cílová vlajka (2020) (S02E10) 

Vic Kimiho v dalsich dilech... ()

Série 3 (2021) (S03) 

Trochu mi to pripomina 8 sezonu GoT, nevim, jrstli jsme cekali prilis mnohoa anebo je to skutecne tak spatny...chybi strasne moc veci... Jezdcu... ()

Peníze hýbou světem (2021) (S03E01) 

Cekala jsem vic, proc se nezminilo, kdo z jezdcu odjel uz rano jeste pred ofiko prohlasenim o zruseni zavodu... ()

Zpátky na trati (2021) (S03E02) 

Porad mi tam neco chybi, ale Lando je šesrihvezdičkovej, uz jsem uplne zapomnela na to, jak bozi to byl zavod... Jooo, uz si vlastne oamatuju, spousta stouchancu a aut, co nedojelo, jak kdyb se ty auta rozpadalia ridici zapomneli ridit... To tam chybelo! ()

Druhé housle neberu (2021) (S03E03) 

Konečne! Konecene to, co jsme chteli videt.... I kdyz udelat to takovej Latifa, tak to nikdo neresil, ale o tom to je, byt nejvic na ocich ma i svoji stinnou stranku. ()

Promluvme si o Ferrari (2021) (S03E04) 

Odhodlani... Hvezda Ferrari pohasla, zijou ze slavy minulosti, jsem zvedava co predvedou v roce 2021, ale sympatickou sesravu nemaji.. A ta jejich PR ()

Konec aféry (2021) (S03E05) 

Hmm. Daniel, kdysi muj oblibenec, ted nevim... Myslim, ze neni loajalni, na prvnim miste ma sebe... A cyril, i kfyz to byl vzdy takova hysterka, tak se to stupnuje.. To vubec material pro sefa staje. ()

Kdo se směje naposled (2021) (S03E06) 

Vykoupeni. Kdo by to Gaslymu nepral.. Hlavne nadhernej zavod a taky pekne ukazany, jpod jakym tlakem jezdci jaou... A .Horner asi tezko nekdy uzna chybu, ()

Guentherova volba (2021) (S03E07) 

Hmmm... Ja mam pprad z Guntera pocit, ze ai strasne uziva pritomnost kamer a rad ukazuje, jak je jeho job strasnw narocnej...Prvni sezonu to bylo zabevne, ted uz je to utravne. ()

Ničeho nelituju (2021) (S03E08) 

No jo no, Carlos moc neumi ptohravat, vztah Lando Carlos fungovak, dokud mel Carlos pocit, ze ma navrh a ze je ten lepsi a necitil z Landa konkurenci a Lando bral s usmevem tuto jistou nadrazenost, ktera byla z Carlose citit, ale ve chvili, kdy by meli si byt rovni, nedejboze se role obratily, Carlos uz neni kamarad... No jsem zvedava, jak se mu bude libit u Ferrari. ()

V horkém křesle (2021) (S03E09) 

Vic nez zpracovani je to pribeh Pereze, co d ten dil opravdu zajimavej A kde je Russel... To jako Mercedes nedal svoleni k vyuziti zaberu z jejich nejvetsiho failu, co co? ()

Do poslední chvíle (2021) (S03E10) 

Tohle melo byt vyvrcholeni sezony... A na zaver tam vytahnou Black lives matter... Uz jen cekam, kdy do pravidel zaradi, ze v kazdem tymu musi byt jeden jezdec z nejake mensiny... Ach jo... ()

Série 5 (2023) (S05) 

Sérii 4 jsem si ani nepustila, jak mě tehdy konec sezóny zklamal. A tahle serie jen klouže po povrchu. Úplně chybí zastoupení týmu Aston Martin a Williams. Gunter tradičně dostává víc prostoru než si zaslouží. Hamilton má tak stěží 5 minut v celé serii. Úplně vynechá kontroverze, kdy Max odmítl přes sebe pustit Checa a co Checo pro něj v minulosti udělal...vlastně celý zaverecny boj o druhé místo v šampionátu jezdců. Spousta šarady okolo Rica, kterého jsem kdysi měla ráda, ale už neví, kdy má přestat dělat šaška...ale jeho návrat k RedBullu bych určitě taky nevynechala. Skoro zklamání tahle serie. ()

Nová éra (2023) (S05E01) 

Vlažnější začátek, Gunter s Binottem ve vinici, to přesně vystihuje Binotta, on proste není dravec. Srovnejte to právě s Totem, jak zuřivě bojuje za svůj tým. Nejen jezdec musí mít povahu lovce, ale i šéf týmu. ()

Za všechno může šéf (2023) (S05E03) 

Mám štěstí, že jsem letošní sézonu moc nesledovala závody, jen výsledky, tak je to pro mě zajímavější sledovat průběh závodu, protože si nepamatuju, jak to dopadlo :) A pro jednou bylo štěstí na straně Carlose, protože věřím, že přenechat místo Charlesovi pro něho muselo být strašně těžký. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama