Reklama

Reklama

Michael Flatley's Feet of Flames

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Michael Flatley's Feet of Flames (více)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1998, 113 min

Obsahy(1)

"Kdybych nikdy nedělal žádnou show, nezemřel bych jako šťastný muž." - Michael Flatley. 25. Červenec 1998 - Soumrak zahalil slavnou cestu králů v Londýnském Hyde Parku a noc vešla do dějin. Dvacet pět tisíc diváků se sešlo, aby shlédlo fascinující taneční představení - Feet of Flames. Více než sto umělců se tancem vepsalo do historie - pod vedením nejlepšího z nich - Michaela Flatleye. Nová hudba, taneční čísla, kostýmy a dekorace - Feet of Flames díky Michaelu Flatleyovi překonává hranice - a vás zavede na jedinečnou cestu světlem i tmou, dobrem i zlem, vášní i zoufalstvím do úžasného finále, které Vás zanechá bez dechu. (Universal)

(více)

Recenze (42)

Prekarkar 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem si "pošmáknul" :-) Skvělé představení plné emocí, jiskření, smyslnosti, vášně. Skvělé střídání "monochromatických" pasáží s "barevnými". Skvělý výběr hudby a střídání pomalých a rychlých částí, veselých i dramatických a to vše kolosální, ohromné, s příběhem. Skvělé obsazení, krásné ženy a... tanec. Skvělá kombinace! Skvělá kamera, skvělý střih. O zvuku ani nemluvím. Prostě o tomto skvělém díle budu vždy mluvit a psát v superlativech! ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Lord of the Dance v novém kabátě - stejní aktéři, ale nová scéna, lepší choreografie, vylepšené kostýmy, bombastičtější efekty a i něco málo nové hudby a zcela nových tanečních čísel. Stále úžasní tanečníci předvádějí výkony, nad kterými zůstává rozum stát. Vydržet v plném tempu takovou dobu... jednoduše neuvěřitelná paráda. ()

Reklama

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Skladatel Ronan Hardiman mě provázel ještě dřív než jsem slyšel o Lord of the Dance. Zaslouží si čtyři hvězdy! Vlasatým holkám to moc seklo, ale hopsající chlap v punčocháčích mě úplně minul. O hvězdu méně. PS: pokud si chceš zaskákat jako slečny v pozadí a jet turné, prý se to dá zvládnout za týden. ()

padysak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa najlepšie sfilmované predstavenie Flatleyho, jeho step má dostane vždy. Jediným problémom je, technická kvalita niektorých záberov, točených tak, že to vyzerá na QVGA webkameru. Má to všetko, čo správna show má mať: sebavedomého sólistu (už veľmi), perfektne nacvičenú a zohratú choreografia, magickú hudbu, zmenu rytmu pesničkami a megalomanskú scénu. ()

Asdas 

všechny recenze uživatele

Hudba v hudbe!Strhujúci tanec,step a kostými v komplexe vytvárajú nezabudnuteľnú show,ktorú treba vidieť naživo a zomrieť. Michael Flatley je v mojích očiach určite najlepším tanečníkom.....miestami som mal pocit ako keby pozbierali tie najkrajšie a najlepšie tanečnice z celého sveta.Bernadette Flynn= hotový anjel. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama