foto

David Mallet

  • nar. 1945

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Tina Turner: Live in Holland (koncert)
2006 Válka světů - muzikál Jeffa Waynea (divadelní záznam)
2005 Olivia Newton-John: Video Gold II (video kompilace)
2002 Blondie: Greatest Video Hits (video kompilace)
1999 Josef a jeho skvostný plášť
V rytmu vášně
1998 Andrew Lloyd Webber: Koncert k 50. narozeninám (TV film)
Cats (TV film)
1997 Ballet for Life
1993 Bowie: The Video Collection (video kompilace)
1984 Slipstream
1982 Pick of Billy Connolly, The
1981 Billy Connolly 'Bites Yer Bum!'
1972 Images (TV film)

TV seriály

1969 Sez Les (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)

Dokumentární

2011 AC/DC: Live at River Plate (koncert)
2008 Cirque du Soleil: Delirium (divadelní záznam)
VH1 Rock Honors: The Who (TV film)
2007 Cirque du Soleil: Ka (divadelní záznam)
Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Remember That Night (koncert)
2006 Celtic Tiger (koncert)
2005 Elton John: The Red Piano (TV film)
Queen + Paul Rodgers: Return of the Champions (koncert)
2004 Peter Gabriel: Play
Sarah Brightman: The Harem World Tour - Live from Las Vegas (koncert)
2003 Cirque du Soleil: La Nouba (divadelní záznam)
Hvězdy pop music proti AIDS (koncert)
2002 Best of Bowie (video kompilace)
David Gilmour in Concert (koncert)
Janet Jackson: Live in Hawaii (koncert)
2001 Cirque du Soleil: Dralion (divadelní záznam)
Elton John: Greatest Hits (koncert)
2000 Tina Turner: One Last Time (koncert)
Tři Tenoři – Vánoční koncert (koncert)
1999 Charlotte Church: Voice of an Angel in Concert
Cher: Live in Concert from Las Vegas (koncert)
Cirque du Soleil: Quidam (divadelní záznam)
Sarah Brightman: One Night in Eden - Live in Concert (koncert)
1998 Feet of Flames (divadelní záznam)
Janet: The Velvet Rope (TV film)
Phil Collins: Paris Live (koncert)
Sarah Brightman in Concert (koncert)
1997 Lord of the Dance (divadelní záznam)
U2: PopMart Live From Mexico City (koncert)
1996 AC/DC: No Bull (koncert)
Tina Turner - koncert v Amsterdamu 1996 (koncert)
1995 Bon Jovi: Live from London (koncert)
1994 P.U.L.S.E. Live at Earls Court 20.10.94, London (koncert)
U2: Zoo TV Live from Sydney (koncert)
1993 David Bowie: Black Tie White Noise
1992 AC/DC - koncert v Doningtonu (koncert)
Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness, The (koncert)
1991 INXS: Live Baby Live (koncert)
1990 Madonna: Blond Ambition World Tour Live (koncert)
1985 Rush: Grace Under Pressure Tour 1984
1983 Asia in Asia
David Bowie: Serious Moonlight (koncert)

TV pořady

2001 MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
1978 Kenny Everett Video Show, The (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 AC/DC - Rock the Blues Away (hudební videoklip)
2014 AC/DC - Play Ball (hudební videoklip)
AC/DC - Rock or Bust (hudební videoklip)
2007 P!nk - Leave Me Alone (I'm Lonely) (hudební videoklip)
2002 Queen: Greatest Video Hits Volume One (hudební videoklip)
1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
1996 David Bowie, The Pet Shop Boys - Hallo Spaceboy (hudební videoklip)
1991 Erasure - Love To Hate You (hudební videoklip)
1989 Queen: I Want It All (hudební videoklip)
1987 David Bowie - Day-In Day-Out (hudební videoklip)
Freddie Mercury & Montserrat Caballé: Barcelona (hudební videoklip)
Freddie Mercury: The Great Pretender (hudební videoklip)
1986 Olivia: Soul Kiss (hudební videoklip)
Queen: Who Wants to Live Forever (hudební videoklip)
1985 Freddie Mercury: I Was Born to Love You (hudební videoklip)
Freddie Mercury: Made in Heaven (hudební videoklip)
1984 Billy Idol - Eyes Without a Face (hudební videoklip)
Frankie Goes To Hollywood - Relax (Version 4) (hudební videoklip)
Olivia Newton-John: Twist of Fate (hudební videoklip)
Queen: Hammer to Fall (hudební videoklip)
Queen: I Want to Break Free (hudební videoklip)
Queen: Radio Ga Ga (hudební videoklip)
1983 David Bowie - Let's Dance (hudební videoklip)
1981 Joan Jett & The Blackhearts - Bad Reputation (hudební videoklip)
Queen & David Bowie: Under Pressure (hudební videoklip)
1978 Queen: Bicycle Race (hudební videoklip)

Herecká filmografie