Reklama

Reklama

Sarazanmai

(seriál)
Trailer

Epizody(11)

Recenze uživatele sans.sourire k tomuto seriálu (11)

Cunagaritai kedo icuwaritai (2019) (E01) 

Asi ani nedokážu vyjádřit své myšlenky, pocity a zážitek z tohoto dílu. Zkrátka řeknu, že to bylo naprosto dokonalé, geniální a perfektní. Už teď to miluji a zařadilo se to mezi klenoty aktuální sezóny. Moc se těším na další díl. Báječné. ()

Cunagaritai kedo ubaitai (2019) (E02) 

Skvělé, úžasné, fantastické, perfektní, geniální, dokonalé a prostě nejlepší. Nedokážu snad ani vyjádřit slovy, jak moc se mi to líbí a jak moc se mi to zasadilo u srdíčka. Opravdu na mě Sarazanmai zapůsobilo. Naprosto mne pohltilo a ovládlo. Dokonalost. ()

Cunagaritai kedo soba ni inai (2019) (E04) 

Geniální a dokonalé. Ani nedokážu popsat, jak silný vztah a pouto jsem si k tomuto báječnému anime vytvořil. Obsahuje hluboké a promyšlené myšlenky, zpracovává je netradičně, poutavě a perfektně. Já to prostě miluji. Stává se to částí mě. Jsem tím naprosto posedlý. ()

Cunagaritai kedo jurusarenai (2019) (E05) 

Nebudu lhát, vážně jsem skoro plakal. V mých očí se nahromadila spousta slz. Sice nevyšly proudem ven, ale shromažďovaly se tam. Cítil jsem je. Díl na mne hluboce zapůsobil, jako ostatně všechny. Přišel mi dojemné, smutný, emotivné - zkrátka dokonalý. Já prostě nemůžu nic jiného než chválit. Jedno z naprosto nejlepších anime sezóny, možná vůbec. ()

Cunagaritai kara akiramenai (2019) (E06) 

Opět mám slzy v očích, hromadí se tam. Však se zase opakuji. Je to naprosto dokonalé a perfektní. Zbožňuji to a jsem tím posedlý. ()

Cunagaritai kedo uragiritai (2019) (E07) 

Stačí si přečíst moje předchozí komentáře a bude vám jasné, jak se mi toto anime líbí. Zkrátka dokonal ()

Cunagaritai kedo mó aenai (2019) (E08) 

Dokonalé, ale zemřel jsem. Zděšení a smutek mnou proudí. Proč? Proč? Proč? ()

Cunagaritai kedo cutawaranai (2019) (E09) 

Sarazanmai zbožňuji. Byla to naprostá dokonalost, ale tenhle díl mne tolik zabolel u srdíčka. Tolik pocitů. Nemůžu... ()

Cunagaritai kedu cunagarenai (2019) (E10) 

Umírám. Desátá epizoda mne v mnoha momentech zabila. Tolik smutku, napětí, nostalgie, zrad, vysvětlení, zvratů... Já nemůžu. Tohle prostě nejde. Ničí mě to. Proč se tohle vše děje? Jak je to možné? Já prostě... Áááá. ()

Reklama

Reklama