Reklama

Reklama

Ostatnia góra

  • Slovensko Posledná hora (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Pokus vyliezť v zime na K2 sa zmenil na jednu z najzásadnejších záchranných akcií v histórii horolezectva. (MF horských filmov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zima je dobrá len spoza okna alebo tak spred telky, keď si chcete pozrieť na obrázky z hôr, kam sa bežný smrteľník len ťažko dostáva. Niekedy pri tých obrazoch dostáva až úzkosť. Dokument je o pozadí výpravy na K2, niekedy je až civilný, neprofesionálny v tom, že v bežných dokumentoch o horolezcoch nevidíme horolezca spievať v stane, až máte pocit, že si dal zo tri decy Żubrówky. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale tohle byl nejhorší snímek letní edice festiválku Mountains on Stage 2020. Soudě podle tohoto filmu bez znalostí okolních skutečností byla výpověď taková, že se v hlavním táboře jen žere a čumí na mistrovství ve skoku na lyžích a že tenhle team je jen absolutně neorganizovaná banda pšonků. Klobouk dolů, o tom beze sporu, před Denisem a Adamem a jejich bleskovou záchranou Francouzské horolezkyně na cca 150 km vzdálené stěně Nanga Parbat byť jejího kolegu už se patrně nepodařilo nalézt, ale tahle skutečnost nemění nic na tom, že je "Ostatnia góra" filmem, který hlavním protagonistům dělá ostudu. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama