Reklama

Reklama

Thưa Mẹ Con Đi

  • angličtina Goodbye Mother

Obsahy(1)

Văn (Lanh Thanh) sa vracia z USA do Saigonu so svojím priateľom Ianom (Vo Dien Gia Huy), aby navštívil svoju matku. Je jediný mužský dedič rodiny a očakáva sa, že si čoskoro nájde manželku. Văn čaká na vhodnú chvíľu, kedy mame oznámiť, že Ian je viac ako kamarát. (dwdb)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji za každou cenu hledat jen chyby. Tento film je pro mě jasným důkazem toho, že vlastně s jednoduchým scénářem se dá vykouzlit v nitru vnímavého diváka taková hloubka, takový prožitek. "Něco", co dokáže člověka zahřát a vnímat hodnoty života. Naprosto jedinečné pro mě. Příběh 5: Van se vrací po několika letech z USA na výročí smrti svého otce se svým přítelem Ianem do rodného Vietnamu. Každá postava se mi vryla do nitra. Oba dva mladí muži, matka, babička, starší teta s rodinou, mladší svobodná teta ... Herecké výkony 5: Tak jak jsem vyjmenoval postavy v příběhu, tak musím ocenit i herecké výkony, každá z postav tam hraje důležitou, ČLOVĚČÍ roli, přičemž vztah obou mladých mužů je tak dojemný, komediálnost babičky, hloubka životného osudu matky atd ... Zvuk 5: všechno OK a příjemná hudba vše krásně podbarvila ... Zpracování 5: bez celého štábu, výborné režie a technikých profesí by film nebyl tím filmem, jakým je, všechno skloubeno ohromně vkusně ... Chápu, že snímek neosloví úplně všechny, ale jsem šťastný, že jsem na takovéto dílko narazil a má pro mě větší cenu, než kdejaký oscarový trhák ... 4x10 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Krásné. Dojemné. Právě jsem film dokoukal a nenacházím slov. Střet s kulturními specifiky vietnamského venkova je hodně krutý. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama