Reklama

Reklama

Eoseowa

(seriál)
  • Jižní Korea 어서와 (více)
Jižní Korea, 2020, 14 h (Minutáž: 70 min)

Epizody(12)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Sen každé dívky se stal skutečností, bishík v kočce, nebo kočka v bishíkovi? L hraje opět dobromyslný charakter, a jakkoliv mu to jde skvěle, už by se také potřeboval pohnout jinam. Seriál naštěstí zachraňuje kromě neobvyklého námětu vynikající nováček, krásná a talentovaná Shin Ye-Eun, která jako mladá grafička Kim Sol-a má na krku starého otce, kterého nic nebaví a k tomu dostane bílou kočičí šelmu jménem Sergej Rachmaninov. Příběh o neobvyklém bishíkovi/kočce, osamělé ilustrátorce je fakt zábavný a první díly jsem se chlámal jako nikdy. S přibývajícím časem je vidět, že si tvůrci neví moc rady, co s linkou proměňování kočky na člověka, a konec je takový kostrbatý. Nicméně v rámci Koreje pořád solidní nadprůměr a uvidíte dost humorných momentů i solidní romantiku, za mě 3,5 hvězdy a hlavní herečku budu sledovat. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť na slaďounkou fantasy oddychovku, kde nebudete přemýšlet nad logikou, ale spíše si užívat pohledné tvářičky dvounohých i čtyřnohých kocourů, tak s tímhle seriálem nebudete zklamáni. Zejména lidé znalí kočičí povahy ocení, jaký byl scénář výstižný. Pobavilo mnoho scének a famózní herectví L neskutečně překvapilo (namátkou vysavač, Hong Jo a krabice, kapr, neměla bych si pořídit psa? :-D aj.). ()

Reklama

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Na začátku to bylo zajímavé, časem to přešlo k natahování a nudě. Kočka měnící se na člověka a stárnoucí příslušnou kočičí rychlostí. Konec docela neuspokojivý. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama