Reklama

Reklama

Dolly, Kitty a zářící hvězdy

  • Indie Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zklamaná vdaná žena a její sestřenice, která se právě přistěhovala do Dillí, touží po svobodě a řeší skličující tajemství, životní sny i svůj vzájemný komplikovaný vztah. (Netflix)

Recenze (2)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet nadpriemerný, kostra scenáru kvalitná, ale to spracovanie akosi pokrivkávalo a miestami to pôsobilo dosť nevýrazne. Ale keď by som to mal zhodnotiť ako celok, tak to bolo na Indiu až nezvyklo liberálne a v podstate aj kontroverzné - takže z tohto pohľadu to bolo naozaj pútavé a svojim spôsobom výnimočné. V prostredí západnej kultúry by to asi nepôsobilo až tak neobvykle, ale v indickom je to predsa len mimo bežných noriem. Aj vďaka tomu sa mi tento film pozdával. Strasti Dolly a Kitty boli komplikované, a tak má tento film zároveň aj zaujímavý kultúrny a eticko-morálny rozmer. Pôvodne som chcel dať 3*, ale napokon za tú originalitu na indické pomery jednu hviezdu prihadzujem na 4*. ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Svoboda, pohodlí, upřímnost, láska, společenská prestiž, například tyto možnosti se nabízejí dvěma ženám na jejich cestě životem a zdá se, že nemohou mít všechny najednou. Film události popisuje otevřeně, nesentimentálně, ale tím (mně) příjemným indickým způsobem. ()

Reklama

Reklama