Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze uživatele topi80 k tomuto seriálu (2)

Premiér (2019) 

Vážení přátelé, viděl jsem první díl tohoto skvostu a mohu říci, že snad nikdy v životě jsem neviděl pocitově delší dílo. I kdybych si pustil "Tenkrát na západě" nebo "Bůh odpouští, já ne" v takovém zpomalení, že bych sledování natáhl na 12 hodin, nepřipadalo by mi to tak dlouhé jako dvě třetiny tohoto seriálu, po kterých jsem to vzdal, přestože jsem byl na začátku odhodlán dokoukat to do konce stůj co stůj. Trochu mi to připomínalo Havlovo "Odcházení". Nutno však říci, že i onen autor absurdního dramatu byl jen zíral na Soukupův nápad přivést jím ztvárněného premiéra do diskusního pořadu s Jaromírem Soukupem. ()

Epizoda 6 (2019) (E06) 

Jestli se nemýlím, tak je to ten díl, kde je premiér Soukup hostem pořadu moderátora Soukupa. Existují lidé, kteří si myslí, že toho Soukupa je na TV Barrandov trochu moc. Věřím, že takoví pomatenci byli tímto dílem vyvedeni z omylu a sami došli k závěru, že je zde ještě velký prostor pro to, aby Soukupa bylo více. I kdyby se měl rozdvojit. ()

Reklama

Reklama