foto

Čestmír Řanda ml.

  • nar. 15.5.1959 (58 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
Tmavomodrý svět
1996 Jméno kódu: Rubín
1993 Stalingrad
Stalo se na podzim (TV film)
1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
1989 Můj přítel d'Artagnan
Uzavřený okruh
1988 Ropáci (studentský film)
1985 Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí (TV film)
O mrtvých jen dobře (TV film)
Pozor, je ozbrojen (TV film)
1984 Kouzelníkův návrat
Láska z pasáže
Noc smaragdového měsíce
1983 Fandy, ó Fandy
1982 Daleko od stromu (TV film)
Odstřel (TV film)
1981 Tu es Petrus (TV film)
1980 Dopis psaný španělsky (TV film)
1972 Michelup a motocykl (TV film)
1966 Dáma na kolejích
1964 Táto, sežeň štěně!

TV seriály

2017 Reformace (TV seriál)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
Nelidskost (S02E06)
2015 Atentát (TV seriál)
Smrt zbrojaře (E06)
Fotbalista (E05)
Mezi nácky (E03)
další epizody (5)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Skutečný poklad (S03E15)
2013 ONA A ON (TV seriál)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
O mrtvých jen dobře (E03)
2011 Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
1986 Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Malý muž a velká žena (E02)
1981 Okres na severu (TV seriál)
Šachy (E06)
Poručík Petr (TV seriál)
Revolver pro zlatokopa (E04)

Dokumentární

2007 Příběhy slavných: Kila hrajou (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace