Reklama

Reklama

Hodinový manžel

  • Španělsko Seis días corrientes (více)
Trailer 1
Španělsko, 2021, 85 min (Alternativní 82 min)

Obsahy(1)

Komedie s dokumentárním nádechem sleduje šest dní v životě tří zaměstnanců malé elektroinstalatérské firmy na okraji Barcelony. Ostýchavého marockého imigranta Mohameda čeká první zkušební týden. Pokud se osvědčí, měl by nahradit Pepa, který se chystá do důchodu. Popudlivému a tvrdohlavému Valerovi se ale tato změna nezamlouvá a novému kolegovi neodpouští sebemenší pochybení. Těžko nese i jeho oblibu u zákaznic. Podaří se hrdinům této úsměvné charakterové studie překonat předsudky a najít společnou řeč? (Febiofest)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (3)

Negrus odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, není to ten nejhorší film, který jsem kdy viděl. Ale zcela jistě ten nejnudnější. Po 40 minutách, kdy jsem se ani náznakem neusmál (prostě na to čumíš a přemýšlíš o svých věcech), jsem to vypnul. Opravdu jsem nepochopil, co na tom mělo být komediální.. Celá atmosféra filmu je taková zvláštní, melancholická a extrémně nudná. Nebrat. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Nelíbil se mi obsah,tempo a práce herců.Imigrant, kterého  je nutno učit pracovat.Jakoby v Maroku neexistovaly kohoutky apod. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tichý malý film o mužských vztazích. Okouzlující humorný přístup o výzvách jak přijmout druhého. Není to typ komedie, při které se budete smát nahlas, ale vykouzlí vám úsměv. A příjemně si uvědomíte jistý druh lidského chování. Senior mladíka nesnáší částečně kvůli rasismu, ale hlavně že z principu nenávidí změny. Postavy mají přirozený šarm a charisma. Dávám jen 40 procent, protože postupně se z toho pro mě stávala monotónní frustrační komedie, kterou bylo obtížné sledovat. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama