Reklama

Reklama

Maradona v Mexiku

(seriál)
  • Argentina Maradona en Sinaloa (více)
Trailer
Argentina / USA / Mexiko, 2019, 3 h 54 min (Minutáž: 26–39 min)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V dokumentárním seriálu přichází slavný fotbalista Diego Maradona do Culiacánu, sídla drogového kartelu Sinaloa, aby zachránil místní tým Dorados a dost možná i sám sebe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Martinka888 

všechny recenze uživatele

Tak to pardon, ale to nemá chybu. Snad kromě jeho konce, který napsal sám život. Fotbalový labužník a nezkrotný rebel "božský" Diego ukazuje svou pravou tvář, ve které se mísí arogance, dětská hravost, osobní kouzlo a nezaměnitelné charisma. Nechci "spojlerovat" ale hláška na soupeřova trenéra "mě zná celý svět a tebe nepozná ani vlastní matka" je ukázkou boží sondy do jednoho malého mexického klubu který změní přítomnost jednoho z nejlepších hráčů všech dob. Musím říct, že Maradonu jsem jako hráče miloval a chápu různé kontroverze které ho celý život provází, ale to co jeho pouhá přítomnost dokázala udělat s celým městem, hráči a fanoušky je neuvěřitelné. Samozřejmě, Diego nebyl kdovíjaký stratég na trenérské lavici, ale to jak dokázal přenést energii na hráče a vlévat krev do žil mě ohromně dojalo. Diego už bohužel není mezi námi, ale v našich srdcích fotbalových romantiků, zůstaneš navždy! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Úcta legendy ako tak, netflix ponúkol túto miniseriu a bavila ma. Rovnako odporúčam dokumentárny film Diega Maradony z minulého roku. Je ho škoda, výborný futbalista, ktorého som pravdu povediac nezažil, ale generácia predomnou áno a dokonca pre mnohých aj vzorom. Najviac to asi vystihol užívateľ ghatos, ktorý má ku každej epizóde komentár a všetko hodnotil rovnako, ako ja. 4* ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Je až symbolické, že jsem se k tomuto seriálu dostal a po jeho shlédnutí následoval Diegův skon. Maradona v Mexiku sleduje trenérské počínání této ikony světového fotbalu u průměrného týmu ve druhé mexické lize. Problém je, že sídlem tohoto týmu je mexická drogová meka Sinaloa. Náhoda? Možná ano možné ne. Bohužel zde sledujeme už pouhý stín člověka, jakým byl. Člověka, kterého zničila jeho vlastní sláva a okolí. Nejde tu ani tolik o fotbal a fotbalové záběry nejsou nikterak kvalitní (kvalitu hledejte v seriálech jako Sunderland Till I Die nebo All or Nothing).Jde tu o Diegovu show. Trenérsky nic zajímavého, stále je to bohém. Tančí, kleje, zpívá a tak dále. Dokáže tým dokonale namotivovat, ale to je tak vše. Stále neskutečně zajímavá a zábavná osobnost. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Maradona byl skvělý fotbalista, o tam jaký je člověk se vždy vedly spory. Nicméně fotbal miluje a dokázal svoje nadšení přenést na hráče Dorados. Výsledky měly dobré, avšak ta finální tečka jim utekla. Nejlepší na sportovních dokumentech je právě to, že nemáte jistotu, zda vše dopadne dobře. A to je na tom možná to nejlepší. Tento dokument se mi líbil, přiblížil mi situaci v Culiacánu, místní fotbal i atmosféru okolo. Hodnotím za 80%, čtyři hvězdy. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Když se na Diega podívám, tak mě všechno bolí. Netflix to zvládl luxusně, přelety kamery jsou super. Z triviálního děje dokázali vyždímat maximum. Boží ruka není bůhvíjaký trenér, ale psychologický dopad na mužstvo má obrovský. Divím se, že některé situace v jeho věku absolutně nezvládá, na druhou stranu je těžce poznamenaný svými drogovými úlety. Spíš než on pomohl Dorados, tak Sinaloa paradoxně pomohla spíše jemu. Edit: Odebírám 1 hvězdu, jelikož teď sleduji obrovskou pecku. Nově bych dal Diegovi 3.5 max:) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama