Reklama

Reklama

Krotitelé draků

(pořad)
všechny plakáty
Zábavný
Česko, 2019

Recenze (2)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšší produkce se vcelku míjí účinkem - od určité úrovně už to prostě nemá přínos a sou to jen vyhozený peníze (okolo sou obdobné pořady brané doslova telefonama na stativech, u kterých divák v podstatě nepozná reálný rozdíl). Pár hrůčů "ujde", zbylí jsou dost nezáživní (jak obecně tak ve srovnání s obdobnými pořady) a Karpianus jako DM je popravdě dost špatnej (jak monotónním projevem, tak mnohdy wtf způsobem vedení hry nebo používání pravidel). Určitě to neni show kterou bych někomu doporučil pro zábavu, natož jako "ukázku hraní" - zvlášť, když je i v českém (slovenském) prostoru SPOUSTA JINEJCH A O DOST LEPŠÍCH. Mínus další hvězdička za poměrně namyšlený způsob, kterým skupina (resp. zejména Karpianus) vystupuje navenek (opět, zvlášť v porovnání s jinými podobnými to je jak pěst na oko). ()

Perth 

všechny recenze uživatele

Konečně se něco takového v divácky nenáročné formě dostalo i do ČR! Všechna čest vypravěči, kterej má skoro na každé sezení připravené hromady rekvizit, je vidět že svět má promakaný do posledního detailu a nedělá mu tak problém na místě neskutečně improvizovat. Na každou epizodu putování oportunisty Bobse, hrdého Mikhaila, drsné Leily a trhlé Valeriye se nemůžu dočkat a jsou skvělou inspirací pro sezení s mou družinou. :) ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Po neúspěchu kampaně na startovači se ustálil formát her na dvou až tříhodinových záznamech. (Perth)
  • Po neúspěchu kampaně na startovači dostali tvůrci nabídku od Paralelní Polis využívat prostory podniku k natáčení, kde je možné pozorovat jejich livestream při natáčení. (Perth)
  • Tvůrci se původně snažili vybrat peníze na Startovači na sestřih her do seriálu s prolínáním kreslenými animacemi a díly po dvaceti minutách. Vybrali přes 430 tisíc Kč, což bohužel ale nestačilo na úspěch kampaně. [Zdroj: startovac.cz] (Perth)

Reklama

Reklama