Reklama

Reklama

Mistři bolesti

(seriál)
  • USA Kings of Pain

VOD (1)

Obsahy(1)

1. Velký náklad bolesti: Pánové si dají rande se dvěma legendárními stvořeními Amazonky: projektilovým mravencem Paraponera clavata a masožravými piraněmi. Po hodinách bolesti od žihadla mravence ponoří Caveman Rob svou zakrvácenou ruku do nádrže s piraněmi.
2. Noční můra v krabici: V bolívijské džungli Adam a Caveman Rob hledají proslulé paralyzující vosy Polistes carnifex, bojové vosy Synoeca a sklípkana největšího.
3. Trest žihadlem: Adam a Caveman Rob míří do Jižní Afriky, aby se postavili obřímu štíru zlatému, drobnému štíru rodu Uroplectes a vysoce jedovatému perutýnovi.
4. Svět bolesti: Adam a Caveman Rob hledají varana nilského a vosy kodulky, ale napadne je ještě smrtelnější zvíře a jen se štěstím se jim podaří utéct a zůstat naživu. Drsný kousanec je uvede v pochyby ohledně své mise.
5. Žár tam dole: Adam a Caveman Rob jedou na asijský ostrov Bali a budou čelit mořskému ježkovi, který málem Cavemana Roba položí, a brouku drabčíkovi, který překoná dosavadní rekord nejvyšší bolesti a způsobí trvalé poškození.
6. Den popravy: Adam a Caveman Rob končí návštěvu Indonésie dvěma doposud nejhoršími kousnutími: od obří asijské stonožky a půlmetrové krajty mřížkované. Zvracení, stehy a potoky krve je nutí položit si otázku, jestli jsou schopni ve svém výzkumu pokračovat.
7. Víla smrti: V Mexiku se Adam a Caveman Rob zapletou se dvěma mučícími zvířaty, včetně jednoho, které překonalo Schmidtovu stupnici bolestivosti. Riskují, když si nechají pokrýt ruce stovkami mravenců a překonány budou dva záznamy Indexu stupně bolestivosti. (History Channel)

(více)

Recenze (4)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly, ale tito "magoři" opravdu neznají bolest. Samo to není nic úžasného prostě desna bolest, řev a hodnocení... 3z5 určitě na 4* to je moc dokola ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama