Reklama

Reklama

Naken

  • angličtina Naked
Krátkometrážní / Drama / Romantický
Švédsko, 2013, 29 min

Obsahy(1)

Erik (Oscar Sperlich) a Anthony (Henrik Gustavsson) spolu prožijí noc plnou vášně. Jako zdánlivě heterosexuální muže s přítelkyněmi je tato událost velmi znepokojuje a nutí je, aby se potýkali s otázkami vlastní identity. Oba muži tak nutně směřují ke vzájemné konfrontaci. (Sinner.)

Recenze (2)

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* tento festivalový gay kraťas patří do kategorie těch coming-outových, kde hlavní hrdinové hledají vlastní sexuální identitu po nečekaném poznání. Je hodně sentimentální a plný emocí, takže je možné že citliví jedinci bez suchého kapesníku neodejdou :-). Sice na jednu stranu nepřináší nic nového, ale na druhou je natočen kvalitně a přesvědčivě a to ho vyzdvihuje k lehčímu nadprůměru od mnoha ostatních. Narozdíl od serveru Gaytitulky.info, kde má téměř plný počet hvězd, tak tady začíná mými silnějšími třemi hvězdami. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý film, ještě teď jej vydýchávám. Reálný, dokonale vyrobený a zahraný, hudba. Alespoň pro mě. Zajímaví herci (obě pohlaví). Co víc si přát v té spleti tisíců krátkých filmů. Snímek by si zasloužil přeložení, neboť si myslím, že by mohl oslovit širší množinu uživatelů GT ... 9999 ()

Reklama

Reklama