Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malik má šťastné manželství, zdravého syna a v zaměstnání se mu také daří. Vše se začne bortit, když se po divokém večírku probudí v hotelovém pokoji s bývalou láskou, a nic si nepamatuje... (TV Prima)

Recenze (3)

ARIS 

všechny recenze uživatele

Scénáristka, která tohle napsala je určitě dobrou šachistkou! Celou dobu je o tah napřed před divákem. Venku je například zima a fouká tam studený vítr. Tak člověk zaboří zadek do pohodlného křesla, přitulí se k přítelkyni, roztrhne pytlík s brambůrkami, hodí přes sebe deku a zmáčkne knoflík na dálkovém ovladači. No a tohle je přesně to, jak se takový večer, kdy se nedá jít ven, dá strávit! Všichni herci hrají dobře. Není tam žádna hvězda ale taky tam není žádný úplný dřevo! Děj nekolísá, je stále napínavý! Režisér se obešel bez litrů krve i bez vybuchujících aut padajících do propasti. Napětí do děje stále pomalu přidává výhradně psychologickým způsobem! Ve scénáři ani v režisérově práci jsem nenašel žádnou chybu. Už si ani nepamatuju, kdy se mi naposled nějaký thriller takhle líbil a tak nemůžu jinak než dát plný počet hvězd!  A to já dělám jen vyjímečně, protože i když jsem laskavost sama, při psaní recenzí jsem pěknej prevít. ()

Nikol45 

všechny recenze uživatele

Béčko jako vyšitý. Dokoukala jsem to, ale tak nějak z donucení. Tento námět už byl natočen snad milionkrát. Možná kdyby se toho chopil jiný režisér a vyměnili herci, tak by to bylo koukatelné. Za mě jedna * a to jen za námět. Herci hrůza a děs. ()

Reklama

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Tak musím uznat, že to zrčitě bylo hezky natočené, ale!!!! Ale takovou příšernou kravinu bych čekala tak před deseti rokama a ne v roce 2020 .... Ale jako Tv film na spaní docela fajn, dá se to přežít, ale prostě a jednoduše, název filmu a rok jeho výroby je matoucí a moje očekávání bylo absolutně jiné. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama