Reklama

Reklama

Kouzla a nebezpečí skandinávské zimy

(seriál)
  • Norsko Snowhow (více)
Norsko / Švédsko / Finsko, 2020, 3 h 55 min (Minutáž: 58–59 min)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Zajímavý pohled na život na severu Evropy během zimního období... Zima na severu Evropy bývá krutá i úžasná zároveň. Přírodní síly ovlivňují život všech živých bytostí, které musí hledat možnosti pro bezpečné přežití. Navíc také poznáme historické působení přírody, která formovala krajinu a zvyky od dávné minulosti až po současnost. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásne obrázky bývajú väčšinou na začiatku a potom už len sporadicky. Šlo to vyplniť dych berúcejšími snímkami. Mňa uchvátili len dva. Padajúci ľadovec, následné zdvihnutie hladiny a útek ľudí, ktorí boli neďaleko pobrežia - to bolo na začiatku 2. časti. Tretia časť ma zas uchvátila korčuľovaním na jazere vraj aj na vlastné riziko, to bolo výborných 5 minút. Celkovo je ale dojem priemerný. https://dokumenty.tv/kouzla-a-nebezpeci-skandinavske-zimy-komplet-1-4-dokument/ ()

Fjera 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že se ve 21. století plýtvají peníze na tak nudně natočené věci, přitom o zajímavém tématu. Hřebíčkem do rakve je české znění - nudný komentář, který dokument pohřbívá ještě víc. A to přechylování příjmení v psané vizitce je na facku. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama