Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kongpob, student prvního ročníku na technické škole, se postaví staršímu surovci Arthitovi. Jejich konfrontace však brzy vyústí v hlubokou vzájemnou přitažlivost. (Netflix)

Recenze (3)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Prvá a nezabudnuteľná skúsenosť s týmto žánrom. Kongpobove techniky balenia a Arthitova cudnosť - no na zožratie! Pri tomto sa dá fakt dokonale vypnúť, nič neriešiť a len sa baviť. Proste je to chytľavé, ale ako vo všetkom, nie pre každého. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Seriál Sotus The Series mě uchopil a díval se na něj od večera až do půl třetí do rána. Jistě zaujme, ale některé scény prváků a mentorů jsou dle mě přitažené za vlasy, "příběh" je poněkud natažený a nechybí ani pověstná asijská naivita. Proto především za příběh nemohu dát v hodnocení plných pět hvězd. Na druhé straně oba hlavní protagonisté jsou velmi originální a jsou nosnou osou seriálu, který více útočí na duši (srdce), než na fyzično (možná, že by ho tam mohla alespoň kapka být). Pokud hodnotím oba herce, tak zřejmě na rozdíl od většiny se přikloním k postavě Arthita, která dávala větší prostor pro herecký um a v posledních dílech mě bavilo, jak najednou Arthit "zjihl" už neskrývanou láskou s Kongpobovi, jehož postava je jednoznačnější a rovněž se potvrdilo mé "podezření", že v civilu je vlastně Kongpob starší jako Arthit. Celkově ale velmi dobrý nadprůměr. České titulky Baalberith k první sérii jsou velmi slušné. 7888 ()

Yoru 

všechny recenze uživatele

Popis seriálu mi príde nepresný, Arthit nie je surovec, ale senior, ktorý ma viesť juniorov aby vedeli čo je dôležité...veľmi sa mi to páčilo, parádny seriál...patrím medzi fanušičky BL Dramy, takže za mňa 5/5 ()

Reklama

Reklama