Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Zon přečte fanfikci své sestry, zjistí, že ho v ní páruje s jeho největším nepřítelem Saifah. Od té doby se, ať už Zon chce nebo ne, začnou se Saifah sbližovat a ukáže se, že na Saifah toho bude víc, než se na první pohled zdá. Tutor se kvůli nepřítomnosti své rodiny musí starat sám o sebe a kvůli nedostatku peněz souhlasí s doučováním Fightera, kterého také zrovna nemá v lásce. Později se ale ukazuje, že Fighter po Tutorovi nechtěl jen doučování. (ketyyy257)

(více)

Recenze (4)

Yoru 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších BL Dram čo som videla, krásne zápletky, vtipné a aj fanúšičky si prišli na svoje...nádhera ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál, zaujímavý, zaujímavé postavy, ale boli tam okamihy, ktoré mi tam nejako nesedeli, príliš naivné a neuveriteľné. Ale inak sa mi to páčilo :-) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Dle mě jeden z nejlepších thajských BL seriálů roku 2020. Kvarteto hlavních hrdinů v civilním věku 28,25,22 a 20 let s pečlivě načesanými afinkami rozehrálo pod vedením tvůrců partii, která není zcela běžným formátem tohoto druhu seriálů. Tutor se svou dívčí tvářičkou a s některými úsměvy jak měsíček na hnoji (v dobrém), nakažlivě přitažlivý Fighter, dlouhán Saifah a maličký Zon. Moc sympatický mě byl ještě i Day. Škola byla hodně potlačena v prvních dílech a v druhé fázi vymizela, do popředí se protlačila větší erotičnost v závěrečných dílech, diváci si ji užijí hlavně u dvojice Tutor-Figther, což po mnoha seriálech, kdy po dlouhém čekání na konci uvidíte max. štítivou rybí pusinku a nebo ani tu ne, je posun. Vše bylo na výši, především hudba a zpracování, kamera, střih, výtvarná stránka, užít si můžete i thajských pláží a ostrůvků. Kdo zrovna nemusí všechny BL seriály a vybírá si jen nejlepší kousky, tak tento seriál doporučuji. 4x10 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

V úvodních epizodách mě vadilo přehrávání některých herců ve vedlejších rolích, ale jakmile se v dalších epizodách zužuje záběr pouze na hlavní (a vedlejší) pár, seriál už mě neuvěřitelně bavil. Zejména ve středních epizodách, kde se dočkáme pocitu kouzelné letní romance s prohlubujícími se city mezi Fighterem a Tutorem. V posledních epizodách nastává obrat a emocionální zmatky. Kromě skvěle vrstveného příběhu jsou největším překvapením herecké výkony obou hlavních hrdinů. Zee v roli Fightera je zpočátku drzý a sebevědomý, přitom jeho oči dokáží prozradit bolest a nejistotu. Saint v roli Tutora, kluka se sladkou tvářičkou, dokázal jen výrazem tváře sdělit divákovi své emoce. Zejména po rozchodu s Fighterem, kdy jeho úsměv viditelně skrýval bolest. Troufám si tvrdit, že role Fightera a Tutora jsou pro Zeeho a Sainta těmi nejlepšími a nejvýraznějšími ve své kariéře. Na seriálu musím ocenit i to, že intimní scény se neomezovaly jen na polibky, ale kluci to mnohdy slušně rozjeli. A že bylo na co koukat! Seriál rozhodně doporučuji, jen se nenechejte odradit úvodními epizodami. ()

Reklama

Reklama