Reklama

Reklama

Záhady z hlubin

(pořad)
  • USA Mysteries of the Deep
Reality-TV
USA, 2020, 10x42 min

Účinkují:

Jeremy Wade
(další profese)

Obsahy(1)

Jeremy Wade se zaměřuje na nevyřešené záhady související s oceány: od lodí, které zmizely beze stopy, až po ztracený poklad a nevysvětlitelné jevy. (Discovery Channel)

Recenze (3)

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Nečudujem sa, že "teória" plochej Zeme má svojich zástancov, naprosto podivné postupy vysvetľovania "mohlo by", štýlu bulvárnych časopisov, hlavne nech mám senzáciu a pocit, že som niečo spochybnil, alebo vysvetlil... "Nie je to síce pravda, ale mohla by byť" - tak by sa mal volať tento pokus o seriál. Vydržal som asi 20 minút, ak ste aspoň raz v živote počuli slovo veda, alebo vedecký prístup, naozaj sa tomuto nezmyslu vyhnite. Toto je pre plochozemcov, tí si, samozrejme, budú čvachtať aj v tejto teórii, ktorá ich, samozrejme, ohúri. ()

zuzanara odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvalení o víkendu o Viasatu jste schopni přejít, že příběhová linie chybí, rozhovory i scény jsou poskládané bez záměru a smyslu, vše je prokládané repetitivními záběry a narativa se neustále celá shazuje ze stolu a mění. Ale to jediné, čeho může tenhle šrot při konzumaci běžnými lidmi dosáhnout, je dát jim dojem, že pokud se odvážíte vyjít ven, zákeřná želvička vás hryzne do nohy, do očí vám vletí zlotřilí motýli a nádavkem vás pobodá veverka. Libovolný druh tady je prezentovaný jako sadistický parchant, který si užívá týrání lidí, ačkoliv si jen tak plave ve vodě, zatímco do něho ten zmatený týpek zabodává různé předměty. Navíc pořád někam padá, něco upouští a zraňuje sebe, ale hlavně zvířata, která naprosto bezdůvodně ve velkém neobratně loví a pouští. Komukoliv se snaží pomoct, nakonec ztíží práci. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama