Reklama

Reklama

Luna, 66 otázek

  • Řecko Selene 66 Questions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvacetiletá Artemis se po letech odloučení vrací do Athén, aby se postarala o svého otce Parise, který nedávno onemocněl. Zatímco pečuje o stoického, téměř nemluvného starce, snaží se pochopit muže, kterého nikdy pořádně nepoznala. Když odhalí pečlivě střežené tajemství z Parisovy minulosti, je konečně schopna přijmout svého otce tak, jak to nikdy předtím nedokázala, a poprvé v jejich komplikovaném vztahu ho skutečně milovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

scénář mě zaujal proto že jsem se v minulosti s péčí o takového člověka setkala.Ale jak to dostalo směr kdy se na scéně objeví přítel a zdlouhavé záběry jak oba jedí broskev....To jako broskev má něco společného se sexem??Už jsem se s broskví setkala ve filmu asi Dej mi své jméno nebo jak.... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Gréci už viac krát ukázali, že vedia točiť super filmy, hoci často pôsobia až príliš staticky a nejaký výrazný epický rozmer tomu chýba. V niektorých to až tak nevadí, lebo majú nejaký iný výrazný rozmer, no v tomto prípade to celé vyznelo absolútne ťažkopádne a celá statická kompozícia vytvárala takú mdlú atmosféru. Po dialógovej stránke to tiež nijako nevynikalo, a táto "seansa" o bezmocnej dcére a ešte bezmocnejšom otcovi ma bohužiaľ nezaujala. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama