Reklama

Reklama

Nejmenší drobečci

(seriál)
  • USA Tiny Creatures
Trailer
USA, 2020, 3 h 23 min (Minutáž: 24–26 min)

Scénář:

Gemma Brandt

Hrají:

Mike Colter (vypravěč)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dramatický přírodopisný seriál o velkých dobrodružstvích drobných zvířat z různých koutů Spojených států, který zachycuje jejich skryté světy i hrdinský boj o přežití. (Netflix)

Recenze uživatele Trevor k tomuto seriálu (4)

Arizona (2020) (E01) 

Perfektná kamera a strih to treba uznať. Príbehu však až príliš pomohli ľudia a hudba je až priliš hlučná aj pri momentoch keď je to úplne zbytočné. ()

New York (2020) (E02) 

Prvá epizóda po vzore rozprávky Rango, druhá po vzore Spláchnutý. Príjemná zmena v podobe dokumentu ktorý má aj príbeh avšak milovníci prírody čakali určite viac. ()

Texas (2020) (E04) 

Príbeh myši na ranči v Texase ma zo všetkých upútal asi najviac aj vďaka komentáru rozprávača príbehu. Všetky zvieratá sa pre svoje mláďatá snažia zabezpečiť čo najlepší začiatok. Aj väčšina ľudí... ()

Florida (2020) (E06) 

Už to začína byť viac scifi ako dokument, ale asi najlepšími momentmi v doterajšom priebehu je že BIELEMU nezodpovednému MUŽOVI v Texase vyhorí farma, BIELEMU rybárovi MUŽOVI začne horoeť chata ale v epizóde Loussiana sa o zvieratká vzorne stará afroamerická ČIERNA silná ŽENA...to je viac umelé ako bábika Barbie. ()

Reklama

Reklama