Reklama

Reklama

Divoký život na pobřeží

(TV film)
  • Rakousko Wild Ways of the Coast
Rakousko, 2018, 90 min (Alternativní 52 min)

Obsahy(1)

Poznejte divoká pobřeží, která jsou neobvyklá svou faunou i flórou. V pestré přehlídce se seznamte s delfíny na Copacabaně, lachtany, hyenami a šakaly na pouštním pobřeží Namíbie, kasuáry a dingy na pobřeží Austrálie nebo s jeleny a liškami u ústí řeky Guadalquivir na Pyrenejském poloostrově... Pro mnoho zvířat je hranice mezi pevninou a mořem naprosto neocenitelným místem pro život. Na útesech, v přílivových jezírkách, na skalách a v písečných dunách žije velké množství různých druhů. Je to prostředí extrémních rozdílů, kde se kolonie tuleňů naučily využívat výhod chladné vody a velkého množství ryb, které se v nich shlukují. Přítomnost tuleňů přitahuje dravce, ale okolní útesy jsou pro ně jako neproniknutelné hradby, a že by zaútočili, tedy vůbec není pravděpodobné. Není divu, že některá zvířata stráví na pobřeží celý život. Ale ne všechna. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Příjemná komentovaná prohlídka pobřeží s obrovským záběrem z tepla po studené krajiny zaměřená na faunu, suchozemskou i mořskou. Shlédl jsem na TV Prima ZOOM. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že spojily do kupy kusy záběrů z jiných dokumentů a spojily to způsobem, který mi i hlasem komentáře po celou dobu připomínal reklamu a já stále čekala, kdy se objeví logo cestovní kanceláře. I tak se tam najdou zajímavé záběry, odhalíme rozličnost mořského břehu a jejich obyvatel, jednotlivým z nich však mohlo být věnováno více prostoru na úkor kvantity. ()

Reklama

JasonCZ 

všechny recenze uživatele

Luxusní dokument, nádherná příroda, prasata v Karibiku, medvedi a aligátor. Hlavně Tygr usurijsky je zabiják. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama