Reklama

Reklama

Woman of the Photographs

  • Japonsko Šašin no onna (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Niekde medzi silnými tri a slabými štyri. Pomalý, ospalý, divný, jednoducho skrz na skrz Japonský počin, ktorý zrejme na väčšinu ľudí zo západu bude pôsobiť ako kvalitný chloroform, ale Japanofilov a ľudí s chuťou na niečo iné by mohol zaujať. Mne to celkom sadlo, taký fajn film na prečistenie hlavy a popremýšľanie, navyše s fakt sexi Itsuki Otaki a pár top notch scénami. ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Prostě japonská kinematografie je jinde. Čekal sem horor, ale dostal sem drama, který pomalu plyne a moc toho jednoznačně nevysvětlí. Divák je vtrženej do dramatu o závislosti muže na ženě, o ženský závislosti na kráse a o posedlosti ideálem krásy. Taky o posedlosti na pocitu bejt oblíbenej, obdivovanej a milovanej. Tech témat tam je docela dost, ale film to podává takovym zvlaštnim, no japonskym, způsobem. Není to univerzální snímek, kerej by se holt líbil všem. To ale v žádnym případě neznamená, že není dobrej. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že dysmorfie zde bude vykreslena v extrémnějším pojetí ale i tak jsem s výsledkem celkem spokojenej. I přestože jsem od snímku očekával úplně něco jinýho než mi bylo nakonec nabídnuto. S hororem to má společnýho jen málo. Spíš jde o takovej pomalej přemýšlivej film. O síle retuše, o touze po pozornosti a hledání vlastního já. I Kudlanka nábožná tu hraje svoji roli. Film má pomalejší tempo, pěknej vizuál(některý scény byly dechberoucí) a celkem sympatický herce. I přestože nejde o žádnej extrém myslím si, že jde o5 o film, kterej docení jen okrajový publikum. Slabší 4hvězdy. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama