Reklama

Reklama

Mé jméno je prostata

(TV film)

Obsahy(1)

Ačkoliv jde o jednu z nejrozšířenějších nemocí, málokdo si připustí její příznaky včas... Pět příběhů pěti mužů, kteří se potýkají s nemocí nebo čelí její hrozbě. S nadhledem, místy humorem, ale i vážností, ze které mrazí, reflektují muži i jejich partnerky před kamerou potíže, které nemoc přináší, sdělují nám své strachy a nejistoty. Dávají tak divákům příležitost setkat se s nemocí tváří v tvář nejen na poli medicíny, ale i v zákoutích lidské duše. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

fortex 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokumentární film, vše je skutečně tak, jak v dokumentu, prožil jsem si to právě tam, ve FN Olomouc, před osmi měsíci, pro chlapy snad povinnost vidět tento film. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Ojojoj, tohle byl teda dokument přímo pro chlapy. Autorka sleduje několik mužů v různých stádiích prostaty - od mírně zvětšené přes operativní řešení až po nemožnost operace a alternativního léčení. Pacienty byli např. známý katolický kněz Zbigniew Czendlik nebo syn zpěváka Pavla Nováka, dále pak pár neznámých pánů. Dokument to byl cílený a myslím, že každého nad 40 let mohl zasáhnout a uvést do reality této nemoci. Doporučuji všem pánům jakéhokoli věku i zdravotního stavu. Hudební režie: Michal Janoušek ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama