Reklama

Reklama

Barbar Otto

Obsahy(1)

Otto je bystrý sedmnáctiletý zpěvák punkové kapely, kterému zbývá rok do maturity. Vyrovnává se se smrtí své přítelkyně Laury. Tato tragická událost, kterou policie označila za sebevraždu, vede k vyšetřování vedenému sociálními službami, do něhož je zapojen Otto i členové jeho rodiny. Otto je uvězněn v prázdnotě, která mu po Lauře zbyla. Ocitá se v bludném kruhu, který tvoří jeho rodiče, starý dědeček trpící demencí, Lauřina matka a Lauřin videodeník. Zdá se, že Otto je na pokraji výbuchu, a aby přežil, musí se vyrovnat se svou ztrátou a přijmout vlastní vinu. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné. 1)  Rumunská scenáristka a režisérka 39letá Ruxandra Ghitescuová svůj režisérský debut pojala jako nevýraznou nudu._____ 2)  Jejímu pojetí odpovídá i jinak pěkný 20letý Marc Titieni (Otto), jehož jméno navzdory faktu, že jde o hlavní a titulní postavu, na ČSFD zcela chybí. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Otto je sice skvěle zahraný,ale po chvilce přijde něco,že Vás to začne nudit.Jak už popis filmu napovídá,Otto je v bludném kruhu a to je možná ten problém.Film negraduje,jen sděluje tytéž pasáže stále dokola.Možná to vypadá opravdově,ale ve výsledku to moc nevtáhne diváka,tedy mě úplně ne.Rodina zde byla prvek skvělá,ale bylo jí hrozně málo.Mladého herce nechala smutnit a hledat sebe sama a nechala ho tam slušně až do konce.Snímek trochu do prázdna bohužel.O sexuální scéně která se jen tak vyvrbala opět neměla opodstatnění.Lauřina máma fajn,ale opět se pak dostává do bodu,který jen sdělí,ale už nejde do hloubky a opět odbočí na Otta jako punkový mistr kytary,který zavinil a neví jak dál.Bohužel to jsem přesně cítil taky,kdy byla scéna úplně beze slov.Škoda. ()

Reklama

Dechman 

všechny recenze uživatele

Kto ešte takýto druh filmu nevidel, dozaista mu to dá niečo do života a myslím teda hlavne mladšiu generáciu. Námet, prevedenie vcelku zodpovedajúce rumunskej produkcii. Mňa tento film nezaujal ani nešokoval. Bolo tam príliš veľa vecí, ktoré už poznám z iných filmov. Pre mňa mierny podpriemer. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama