Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pai a Itt jsou studenty střední školy, kde je jejich profesorka dá dohromady, aby obrýlený nerd Pai doučoval sportovního týpka Itta, kterému učení moc nejde a aby se i on mohl dostat na univerzitu. Vzájemné nedoruzumění způsobí jejich nevraživost, která pokračuje dál i na univerzitní půdě. Překoná jejich vzájemná utajovaná láska všechny problémy včetně toho, že rodiče Pai-eho jej chtějí poslat zpět před Ittem do zahraničí? (Gaytitulky.info)

(více)

Recenze (2)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších BL seriálov čo som doteraz videla. Veľa v ňom však zostalo zahmlené, nejasné, nedopovedané. Napriek tomu jeden z najkomplexnejších príbehov s myšlienkou. Ešteže tu má človek (ja) tumblr, aby si dočítal to čo treba a nezostal sprostý z toho čo sa na obrazovke deje. Opäť raz samozrejme hodnotím vysoko len v porovnaní so seriálmi podobného typu a nie so seriálmi vo všeobecnosti, pretože to by samozrejme vyzeralo inak... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálů je solidním průměrem ve thajské vlně ze školního prostředí. Tvůrci si vysnili bohatého a chytrého nerda jménem Pai, jehož rodiče vlastní nemocnici, má služku, řidiče v nejnovětším typu Mercedesu a zrovna jej matka stáhla ze studií v Anglii a Itta, chudšího studenta, který studiu moc nedá a zažije tragédii v rodině. Příběh téměř tradiční, herectví bylo ovlivněno chováním postav, dle mě nejlépe zahrána byla postava zakřiknutého Pai-eho (24 letý herec Win Pawin), Itt nebyl tak přesvědčivý (18 letý Marc Pahun), ostatní jen průměr, zaujaly mě postavy Waana a Pure-ho. Hudba dobrá, někdy těch klavírů a umělého natahování bylo přespříliš (v pár scénách mi připadalo chování postav jako dvě joja) a výborná hlavní píseň, zpracování tradičně slušné (to zn. i mírně zpomalené) ... 5687 ()

Reklama

Reklama