Reklama

Reklama

Domov jako ze sna

(pořad)
  • USA Dream Home Makeover
Trailer 2
Reality-TV
USA, 2020, 23–29 min

Střih:

Phillip Lefesi

VOD (1)

Obsahy(1)

Svým jedinečným stylem plní Shea a Syd z ateliéru Studio McGee různým rodinám sny o dokonalém bydlení podle jejich představ. (Netflix)

Recenze (3)

LarisaDavid 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá reality show, kde nielen prerabajú domy ale nechajú nakuknúť aj do ich súkromia.(napísané kultivovane....a teraz ako sa cítim, keď to pozerám:) keďže moja jediná hra v mobile, ktorú hrám už roky je Design Home ....tak za mňa....JE TO BRUTÁLNE ÚŽASNÉ!!! Shea má veľmi podobný vkus môjmu a takmer všetky vzorky, ktoré vyberala, by som vybrala tak isto 😅a každý dom, ktorý prerobila sa mi páčil a hneď by som sa tam nasťahovala. 😍 zároveň, si všimnite jej oči....brutálne krásne. Také jantárovo-zeleno-modré....wow!!!! Ako víla (keby mám navrhnúť oči víly do filmu 🙈) takže toľko moje emócie 😅 ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Shea dobrý, ale Syd mi leze na nervy, takže to ovlivňuje mé celkové hodnocení. Předělávky prostorů jsou povedené a vkusné. Takže pokud zvládnete ústřední dvojici/čtveřici tak doporučuji. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Shea i Syd jsou sympaťáci, hezky to mezi nimi jiskří. No a to co vytváří za bytový design, to je dechberoucí. Prostě parádní odpočinková podívaná pro inspiraci i pro zasnění. ()

Reklama

Reklama