Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Hororový seriál o Krysařovi, jehož lákající melodii slyší nemilované, zanedbávané a týrané děti. On ovládá jejich duši, ale předtím je vyšle zpět domů pomstít se svým rodičům. Podobnou minulost s dětmi sdílí i Olivia (Angel Theory), mladá žena pracující v sociálním centru. I ona melodii slyší, i když od úrazu používá naslouchadlo a znakovou řeč. Tak jako poslední zmizelé dítě, týraný chlapec, kterému se v centru věnovala. Zkušenosti Olivie mohou být výhodou, ale jen pokud se jí podaří překonat bolestné vzpomínky a osvobodit se od vlastního pocitu viny… (TroiMae)

(více)

Recenze (2)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu sa mi zdalo že potenciál kraťasu na motívy ktorého táto séria ostane nevyužitý nakoľko to že Olívia a Markus sú nepočujúci mohlo byť využité oveľa viac rovnako tak ako Potkaniarova píšťala. Nakoniec však dostaneme prekvapivo dobré rozuzlenie, v ktorom dostane hlbší zmysel aj relatívne nezaujímavý vzťah Olívia - matka. Na Facebook Watch je medzi jednotlivými epizódami obrovská nevyváženosť v počte zhliadnnutí (od 980 k až k 4,5 miliónu) a treba uznať že niektoré epizódy sú naozaj nudné, avšak v konečnom prevedení sú aj oni potrebné na to aby človek vedel sériu ohodnotiť objektívne. Na čsfd by to zrejme, ak by to vzbudilo väčší záujem skončilo v modrých číslach čomu nasvedčuje aj hodnotenie 5.6/10 z imdb. Prekvapilo ma, že zdejší hororový exprdi o tento projekt neprejavili záujem, ale tak predsa len Facebook Watch nie je celosvetovým fenoménom. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Angel Theory, představitelka hlavní role, sama postupně ztrácela sluch po automobilové nehodě. Jako tanečnice a choreografka byla zdrcená, ale po letech to začala vnímat jako „superschopnost“, která ji dovedla až k herectví. I v postavě Olivie využije svou vlastní zkušenost. (TroiMae)

Reklama

Reklama