Reklama

Reklama

Luxus

(seriál)
  • Česko Největší luxus na světě (více)
Velká Británie, 2019, 6x43 min

Režie:

Jo Conchie

Kamera:

Charlie Laing
(další profese)

Obsahy(1)

Vítáme vás ve světě vybraných radostí, kterému vládne luxus, pohodlí a krása. Seznamte se u nás s hračkami těch nejzámožnějších a poznejte přepychové prostředí, v němž žijí superboháči. Možná se vám tu bude chtít zůstat... Životní styl plný dekadence a lesku, před očima nám defilují dech vyrážející hotely, domy a domovy, automobily, superjachty a soukromá letadla. Nabízíme vám teď setkání s těmi, kdo tuto výjimečnou formu života zajišťují, jakož i s těmi, kdo za ni platí. Předběhnout ostatní, žít jako ve snu, mít něco, co nikdo nemá – vítáme vás ve světě "virtuálních iluzí". (TV Spektrum)

(více)

Recenze (4)

williamriker 

všechny recenze uživatele

Zajimavy dokument, az na par ultra miliardaru je tam spousta chudych bohatych. Nektere realitni agentky vypadaji ze nemaji ani na poradny kostymek. - Jako okenko k nahlidnuti co se da za penize poridit a zazit pekny dokument. Obcas mi vsak pripadalo ze se jedna o nastrcene lidi a vykonstruovane scenky pro ucely dokumentu. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Chudáci, žebráci, holota stojí zapomenutá u plóta :) ...mě to bavilo. Tolik lidí se na světě jebe, ale někteří ne ;) . 75%. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tam kam se běžný smrtelník nikdy nepodívá a co nikdy nebude mít, tolik dokument BBC. Tak třeba ty jachty, to je 10+ mio liber a navíc provoz je od 1 mio liber ročně. Ale zase třeba v Nice si lze takovou jachtu pronajmou od 3k liber denně a to ví i Mirek Topolánek. A taky samozřejmě loajální personál, co se stará o majitele a hosty na jachtě 24/7 lépe jak v 5 hvězdičkovém hotelu. Je tu důležitější kapitán nebo kuchař? Domy snů jsou taky zajímavé, ale škoda že tu ukázali jen několik z LA, jsou přeci další zajímavá místa. Nejluxusnější hotely a to vč. těch evropských, ubytovávají se v nich královské rodiny a vedle nich celebrity. Už jsem spal různě v několika 5 hvězdách i v pražském Hiltonu, ale toto je zase ještě o level nebo o 2 výš a jde tu o to, co ještě navíc pro ty zákazníky vymyslet. A pak ta soukromá letadla anebo když na něj nemáš, můžeš si ho pronajmout, od těch malých 6místných a až třeba po ten největší charter Boeing 737-300 s těmi nejluxusnějšími vymoženostmi jak někde v hotelu. A nakonec auta, R-R, Bentley či Maybach tu jsou zmíněné jen krátce, prémiovky jako Mercedes, BMW či Lexus vůbec, to nemá ten punc luxusu, za to za supersporty a hypersporty je tu hodně věnovaná pozornost Lambu Urus, místo toho bys si radši uměl představit Ferrari, Pagani či Bugatti. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama