Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Tři soutěžní filmy Fresh Film Festu exkluzivně na ČSFD.cz

Tři soutěžní filmy Fresh Film Festu exkluzivně na ČSFD.cz

18.08.2011 Autor POMO
Nemůžete se dočkat 8. Fresh Film Festu? Na ČSFD.cz máte nyní možnost exkluzivně shlédnout předem tři filmy z nabídky letošního ročníku: hraný snímek Rousek režiséra Tomáše Kleina ze soutěže Fresh Czech (domácí studentské filmy), estonský dokumentární snímek Jáma českého režiséra Jiřího Stejskala o netypické rodině na Ukrajině (soutěž Konfrontace) a animovaný izraelský snímek Napsáno tužkou režiséra Yarona Bara (soutěž Theatre Optique).

Osmý ročník Fresh Film Festu, jednoho z nejvýraznějších a nejrespektovanějších evropských festivalů zaměřených na celosvětovou debutovou a studentskou tvorbu, proběhne od 24. do 28. srpna opět v Praze a uvede 120 snímků, které jinde nemáte šanci vidět – progresivních, neotřelých, novátorských, zajímavých – prostě fresh filmů. Jako tradičně soutěže celovečerních debutů a studentských filmů doplní zvláštní uvedení, pocty a retrospektivy, distribuční premiéry, jedinečná uvedení snímků renomovaných autorů, koncerty, workshopy, divadla, diskuse, výstavy a party. Hlavní část Fresh Film Festu proběhne kromě míst, která si odzkoušeli loňští návštěvníci, jako Palác Akropolis, kino Světozor, divadlo Ponec a FAMU, nově v Kině 35 ve Francouzském institutu a také pod širým nebem v Riegrových sadech, kde bude volný vstup. Více informací o celém programu na www.freshfilmfest.net.

Reklama

Související novinky

Finále Plzeň začne 22. září

Finále Plzeň začne 22. září

08.09.2023 Reklama

Film-iálový inter-kino-vizní festival. Jen na Finále uvidíte průřez kompletní českou audiovizuální tvorbou – filmy a seriály, které jsou v kině, v televizi nebo na internetu. Kromě projekcí je… (více)

Vlk z Královských Vinohrad soutěží ve Varech

Vlk z Královských Vinohrad soutěží ve Varech

01.07.2016

Vlk z Královských Vinohrad, celovečerní hraný film režiséra Jana Němce, reprezentuje Českou republiku v oficiální soutěži Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2016. V autobiografickém filmu… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Reklama

Reklama