Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Juniorfest 2011

Juniorfest 2011

22.10.2011
Město Horšovský Týn na Domažlicku a OC Olympia v Plzni budou od 6. do 9. listopadu 2011 opět po roce dějištěm mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež JUNIORFEST 2011. Již vloni si festival získal srdce tisíců dětských diváků nejen kvalitním výběrem filmů, ale i atraktivním doprovodným programem. Udrží si i letošní ročník vysoko nastavenou laťku? Na hodnocení je ještě brzy, ale pokud vše vyjde dle představ organizátorů, tak je skutečně nač se těšit. Juniorfest nabídne průřez kinematografií pro děti doslova z celé Evropy. Promítat se budou snímky holandské, finské, německé, norské a další. Pokud se chcete o filmech dozvědět více, tak stačí navštívit webové stránky festivalu. Zde také můžete soutěžit o velmi atraktivní a nevšední ceny. Jaké? Podívejte se na www.juniorfest.cz. Většina doprovodných akcí horšovskotýnské části festivalu se odehrává v prostorách hradu a zámku Horšovský Týn. Pokud máte děti, máte rádi dobré filmy a navštěvujete zajímavé akce, tak nesmíte chybět. Mezinárodní filmový festival JUNIORFEST si získává dobré reference v hereckých i režisérských kruzích. Snad i letošní ročník se vydaří a možná VY budete jeho součástí. Více o programu na www.juniorfest.cz.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

včera

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama