Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Hollywoodská válka o Need for Speed

Hollywoodská válka o Need for Speed

18.04.2012 Autor Cervenak

Pokud náhodou patříte k lidem, které počítačové hry vůbec nevzrušují, pak vězte, že Need for Speed je nejúspěšnější videoherní série vůbec. Má spoustu pokračování a prodala se z ní přes 100 milionů originálních nosičů. Proto nikoho nepřekvapí, že když společnost Electronic Arts najala bráchy Johna a George Gatinsovy (Ocelová pěst), aby se postarali o produkci a scénář filmové adaptace a našli pro ni nějaké studio, v Hollywoodu vypukla o projekt divoká pranice. Warner Bros., Sony i Paramount se předháněli v nabídkách. Mimo zůstal pouze Universal, který se tváří odtažitě, protože ví, že film se bude snažit nalákat stejné diváky jako série Rychle a zběsile. Souboj o práva bude mít nakonec možná překvapivého vítěze, protože podle posledních zpráv vznikne Need for Speed pod hlavičkou DreamWorks. Tak nebo tak, film bude stejně jako herní série o automobilových závodech napříč Amerikou, v tomto případě ze San Francisca do New Yorku.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

včera

Nicolas Cage brzy obleče černý baloňák a klobouk, už je to snad jisté. V úterý 14. května totiž bylo z příslušných míst oficiálně potvrzeno, že si skutečně má zahrát hranou verzi postavy noirového… (více)

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

13.05.2024

Je tomu již sedm let od té chvíle, co první režisérka, která vyhrála Oscara za nejlepší film, přinesla svůj poslední snímek Černobílá spravedlnost. Kathryn Bigelow, jenž se do filmových análů navždy… (více)

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Reklama

Reklama