Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
ČSFD zve na speciální akci s hollywoodskými skladateli

ČSFD zve na speciální akci s hollywoodskými skladateli

05.04.2024

Kino Lucerna bude v pátek 19. dubna 2024 patřit dvěma renomovaným hollywoodským skladatelům, kteří do Prahy v rámci Composers Summit Prague přijedou osobně uvést svou tvorbu a předat zkušenosti začínajícím nebo talentovaným skladatelům. Laureates Night naváže na předání ČSFD Awards za celoživotní přínos v audiovizi na zahajovacím koncertě summitu Spectacular Music of Hollywood v Obecním domě, kde oba laureáti osobně představí své nejslavnější skladby v podání Českého národního symfonického orchestru.

Na velkolepém koncertu Spectacular Music of Hollywood 18. dubna 2024 vystoupí více než tucet fenomenálních skladatelů filmové a gamingové hudby. Laureates Night odstartuje den poté v 19 hodin v Kině Lucerna krátkými přednáškami dvou uznávaných autorů s ukázkami z jejich nejslavnějších světových děl. Moderovaný večer se poté změní na obohacující talk show, během které nám oba tvůrci odhalí zákulisí Hollywoodu, různé fragmenty z jejich života a recept na úspěch.
 
Celá událost proběhne v rámci Composers Summit Prague, jedinečné mezinárodní akce, pod záštitou ČSFD sdružující skladatele filmové a gamingové hudby. Vstupenky na Laureats Night jsou ke koupi na webu kina Lucerna a omezené množství registrovaných uživatelů ČSFD bude mít na akci vstup zdarma.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Zemřel herec Karel Heřmánek

Zemřel herec Karel Heřmánek

25.08.2024

Ve věku šestasedmdesáti let v sobotu 24. srpna tragicky zemřel oblíbený český herec Karel Heřmánek. Následujícího rána o tom informovala jeho rodina prostřednictvím facebookového profilu Divadla Bez… (více)

Nejnovější novinky

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

dnes Reklama

Mezinárodní filmový festival Film a architektura zve od čtvrtka 26. září do úterý 1. října 2024 do kin v Praze, Brně a dalších více než 40 městech po celé České republice a na Slovensku. Přehlídka… (více)

Baz Luhrmann chystá velkofilm o Johance z Arku

Baz Luhrmann chystá velkofilm o Johance z Arku

včera

Australský režisér Baz Luhrmann, který nedávno oslavil pěkné dvaašedesáté narozeniny, si vyhlédl svůj další projekt. Autor vizuálně opulentních snímků jako Velký Gatsby či Moulin Rouge! si před… (více)

Z Charlieho Hunnama bude Monstrum

Z Charlieho Hunnama bude Monstrum

včera

Divácky populární hraná true-crime série Monstrum od streamovacího giganta Netflixu našla představitele hlavní role pro chystanou třetí řadu. Bude jím britský herec Charlie Hunnam (Gentlemani, Král… (více)

Reklama

Reklama