foto

Jiří Švejda

  • nar. 8.3.1959 (59 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hany
2010 Ženy v pokušení
2009 Ocas ještěrky
2008 Bathory

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Pomocná ruka (S02E74)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dívky (S02E02)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Shledání (S04E01)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Musíte to přežít oba (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace