foto

Kevin Barnett

  • zem. 22.1.2019
    Tijuana, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Ta druhá
2016 Reparát
2011 Týden bez závazků
2007 Těsně vedle

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
But the Righteous Will See Their Fall (S01E08)
And Yet One of You is a Devil (S01E07)
2018 Rel (TV seriál)
Hate & Hip Hop (E10)
Blizzard (E08)
Laundry Room (E02)
další epizody (4)
2008 Unhitched (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Bratři jak se patří

TV seriály

2017 Broad City (TV seriál)
House-Sitting (S04E08)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Rel (TV seriál)
Cleveland (E12)
Mom (E11)
2018 Rel (TV seriál)
Hate & Hip Hop (E10)
Brittany's Mom (E09)
Blizzard (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky