Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Pokud nemůžete Sandlerovo taškařice vystát, nejspíš se vám to nepovede ani teď. Lauren Lapkus má ovšem energie na rozdávání a zdá se, že tím nakazila všechny na place. Úsměvných momentů je překvapivě více než těch trapných (a i ty jsou snesitelné), takže je to vlastně dost decentní Sandlerovka (bez Sandlera) … (s Robem Schneiderem). 50% ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Standardní NETFLIX. A navíc tady máme bonus v podobě úžasně předvídatelného scénáře. Holt něčím se dnešní levičáci živit musí a když ovce čumí do prázdna, Netflix se hodí.Za mě sračka, David Spade prostě půl filmu neutáhne a Lapkus byla spíš napřesdržku. A začínám si myslet, že Schneider je kromě přehrávání a debilního pitvoření naprosto nepoužitelný. ()

Reklama

pilarius 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie, jakou jsem za poslední roky viděl. Lauren se ve své bláznivé roli zjevně cítí zjevně naprosto přirozeně, Davidova postava působí věrohodně. Dohromady tenhle kontrastní komediální recept funguje spolehlivě. Osobně mě šíleně navnadil už trailer, ale prozrazuje toho až zbytečně mnoho. Na produkci Netflixu nehorázně nadprůměrná záležitost. Dejte filmu šanci, zaslouží si být v červených. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli existuje odborník, který zjišťuje zda někdo má či nemá smysl pro humor. Musím si to "vygůglit", protože většina současných komedií mě nedokáže rozesmát. Tedy občas se něco povede, ale většinou jsou to trapasy, až mi je z nich stydno. Po vyšetření pak budu vědět, jestli je chyba ve mně nebo v těch trapných rádoby komediích. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardně přestřelená Sandlerovka (tentokrát ale bez Sandlera a vystačit si musíme jen s partou jeho kámošů),která vrší jednu extrémní situaci na druhou a věří,že to celé nakonec bude vtipné.A nutno uznat že to tvůrcům i přes průhlednou zápletku vychází překvapivě často a Wrong Missy se tak řadí mezi ty povedenější z Adamovi produkční stáje.Výš v hodnocení ovšem jít nemůžu hlavně díky Lauren Lapkus.Ta je sice už celkem ostřílená komediální herečka a tady ukázala,že asi nemá hranice,ovšem její postava byla natolik zběsile otravná,že to bylo velmi často na hraně snesitelnosti.Potkat někoho podobného v reálném životě,asi bych velmi rychle bral nohy na ramena...60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama