Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

oje 

všechny recenze uživatele

Komedie odproštěná od všech závazků konveční zábavy rozjíždí maratón sexistických narážek a vulgárních dialogových výměn 40letých otců od rodin s duší puberťáka, které scénář stále staví do trapných pozic. Hall Passu se jako filmu formátu nechutné komedie nedá upřít, že se člověk zhlasita zasměje, čímž je hlavní cíl splněn. Škoda jen, že pekelné tempo fórů nevydrželo o trochu dýl. Nebýt druhé poloviny filmu, kdy neotřelý chlapský humor ustupuje na úkor příběhového prozření a trochy poučné dějové náplně, dalo se hodnotit výš. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komediální jednohubka, u které kdyby se vystřihlo pár fekálních fórků a celé se to o čtvrť hodky pokrátilo, tak by to mohlo dopadnout ještě líp. Bratři Farrellyové sice nepředvádí žádné zázraky, ale několik opravdu vtipných scén se jim podařilo dodat. Zbytek navíc celkem obstojně utáhne dvojice Wilson-Sudeikis, kteří to zachraňují i v těch trapnější Farrellyovských momentech. A navíc v jakém jiným filmu narazíte na Richarda Jenkinse, který hraje 60letou verzi Barneyeho Stinsona? 60% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná typická komedie od Farrellyů, která neurazí a navíc docela pobaví. Pár slušných hlášek mě dost rozesmálo. Při scéně na golfovém hřišti jsem brečela smíchy. Kupodivu mě ale více bavilo ženské obsazení. Owen Wilson začíná být trochu slizký. Scénář sice jedno velké klišé, ale i tak je to vtipná oddechovka. 3,5* ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bratři Farrellyové se rozhodli přijít s další komedií. Co od ní čekat? Nic. Týden bez závazků je nudná plochá podprůměrná podívaná, která se ani nesnaží o trochu invence či inteligentního humoru. Vše obstarává rutina, humus a nezáživnost, podpořená nevýraznými a nesympatickými herci. Navíc veškeré pozitivní prvky zabije naprostýma WTF na konci. Prostě a jednoduše špatný film který se snaží být víc než je a moc mu to nejde. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

farrellyovka balancujuca na hranici trapnosti (ako sme si na to u ich poslednych filmov zvykli) a kopirujuca svojim stylom tak trocha momentalneho krala komedii juda apatowa, zachranena niekolkymi vtipmy u ktorych som vybuchol smiechom. skoda ze to ma viac hluchych miest ako tych skutocne vtipnych, ale prezit sa to da... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)

Reklama

Reklama