foto

Tristan Gemmill

  • nar. 1967
    Tunbridge Wells, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Flying Blind
2005 Svěrací kazajka
2004 Dívčí válka
1999 Nancherrow (TV film)

TV seriály

2014 Smrt v ráji (TV seriál)
An Artistic Murder (S03E03)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2011 The Case (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
Strictly Confidential (TV seriál)
2005 Distant Shores (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Karty na stole (S10E02)
2003 Grass (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hannibal: Nepřítel Říma (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace