foto

Tristan Gemmill

  • nar. 1967
    Tunbridge Wells, Kent, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2012 Flying Blind
2005 Svěrací kazajka
2004 Dívčí válka
1999 Nancherrow (TV film)

TV seriály

2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
The Case (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
Strictly Confidential (TV seriál)
2005 Distant Shores (TV seriál)

Galerie (8)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky